Hirdetés

Fejfájás kínoz? Próbáld ki ezt a teareceptet

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente: Ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból – a Balázs Kicks tulajdonosa megijedt a Cápa ajánlatától? 

A 19 éves Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni az egyedi sneakerekkel, amihez a Cápák segítségét kérte. Üzletére azonnal ráharaptak a Cápák, és 200 milliós ajánlatokkal, hitelekkel és rengeteg pénzügyi konstrukcióval bombázták a Balázs Kicks megálmodóját, aki azonban nem volt hajlandó engedni az eredeti üzleti koncepciójából: 200 millió forintért 10 százalékos üzletrészt kínált. Balogh Levente hiába tett három ajánlatot is, a fiatal vállalkozó végül visszautasította a nagyhalakat. A Cápa az rtl.hu-nak adott interjújában Pachert Balázs vállalkozásáról és saját karrierje kezdetéről is mesélt. Rammacher Zoltán, a K&H Bank marketing- és értékesítés támogatás vezetője pedig elárulta, miért jelölték a vállalkozót a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra.

110 milliós Ferrarival jár randizni, és szó szerint kifolyik a pénz Magyarország 37. leggazdagabb emberének szekrényéből – Jákob Zoltán megmutatta nekünk egymilliárdot érő otthonát

Gyerekkorában paprikaföldeken dolgozott, most Magyarország 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán, aki azt mondja, tényleg bármit megvehet. Az üzletember körbevezetett minket az 1 milliárd forintot élő lakásában, és megmutatta az autógyűjteményét is. És elmondta azt is, hogy milyen hölgyet képzel el maga mellé.

„Neki egyáltalán nem hiányzik, hogy női edzője legyen” – Márfi Márk karaktere állandóan szívatja új főnökét

Márfi Márk szerint az általa megformált fiatal focistát sokan nagyképűnek tartják, azonban a tehetségét még az irigyei is elismerik. Extra videónkban azt is elárulja, hogyan viseli a karaktere, hogy egy női edző szárnyai alá került.

„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.

Hol van valójában a Gólkirályság képzeletbeli helyszíne, Csember?

Lovas Rozi még a magyar harmadosztály meccseit is kivesézte, hogy minél hitelesebb legyen a Gólkirályságban. A férje is segítette, amikor a fociedzői szerepre készült, lelkesen elemezte vele együtt a meccseket. Rozi már kislány korában tehetséges sportoló volt, teniszedzőnek készült. A riportból az is kiderül, hol is van az igazi Csember – miközben a sorozat alkotói teljesen fiktív világot hoztak létre. 

Moldován András megjegyzést tett a vállalkozó öltözékére – Balogh Levente és Lakatos István kelt a lány védelmére

András félbeszakította Dévényi Sára pitchét, mert azt hitte, hogy túl nagy a vállalkozó zakója és nadrágja, Cápatársai azonban felvilágosították, hogy manapság trendi az oversized. A Palanta vállalkozója ezután tovább folytatta a fenntartható divattal foglalkozó vállalkozása bemutatását.

Előzetes: „Ilyen hülye ember nincsen!” - Szappanos Tibi kiborult a Keresztanyu egyik jelenetén (01.25.)

Tibi és Nusika izgatottan várják a sorozat fejleményeit, közben pedig megvitatták, mennyire nem tudnak azonosulni Tivadarral és Ludmillával –  pedig szinte megtévesztő a hasonlóság…

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

Ezeket láttad már?