Hirdetés

Ezeket a zöldségeket, gyümölcsöket és ételeket ne tárold a hűtőben!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Dobos Evelin: Nincsen nálam boldogabb második helyezett

Dobos Evelin szerint Berki Mazsi megérdemelte a győzelmet, mégis nagyon feldobottan nyilatkozott a döntő után, azt pedig élete egyik legmeghatározóbb élményeként élte meg, hogy Kovács Kokó István kommentálta őt bokszolóként. „A szívem szétrobban, annyira megtiszelő” – jelentette ki, mindezt pedig úgy mondta el, hogy szinte azonnal kikapta Héder Barna kezéből a mikrofont és nem is hagyta szóhoz jutni. Végül Barna megkérte, hogy konferálja fel Szujó Zoltánt, mert neki esélye sem volt rá. 

Kovács Kokó István: Molnár Áron meglepetés, Árpa Attila kiütéses győzelme viszont nem biztos, hogy az lenne

Berki Mazsit már az elején favoritnak gondolták, de nagyon szépen felnőtt mellé Dobos Evelin, aki az utolsó fél percben fordította meg a Nyári Dia elleni meccset Kovács Kokó István szerint. A Sztárbox szakmai supervisora az rtl.hu-nak elemezte az eddig látottakat, és elmondta azt is, miért nem olyan esélytelen Árpa Attila Brasch Bence ellen, mint azt sokan gondolják, illetve miért nagyon veszélyes Molnár Áron a nagyobb boksztudással rendelkező Rácz Jenőre a Sztárbox döntőjében.

Sok lemondással jár, ő mégis imádja ezt az életet – Déri Szilvia, a világ egyik legszexibb kamionsofőrje

Déri Szilvia a világ egyik legcsinosabb kamionsofőrje, szívesen pózol szexi ruhákban a több tonnás monstrumok előtt. Néhány négyzetméteren éli az életét szerelmével, akivel évek óta együtt kamionsofőrködnek. Ha kell, mezítláb vezet, pótkocsit akaszt fel, manőverezik, miközben szorgosan gyűjti a kilométereket Magyarország és Spanyolország között. Déri Szilvia a babázás helyett már kiskorában is inkább a több tonnás monstrumokat választotta. 

Így ünnepeltek a 2023-as Sztárbox bajnokai

A Sztárbox fináléjában egyszerre emelhette magasba a bajnoki övet Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron. A győzelemmel egy igazán különleges lehetőséget is kaptak: elnyerhetik a 100 ezer dolláros fődíjat a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszversenyén, amelyen celeb kategóriában indulhatnak el 10 ország versenyzői közt. A felkészüléshez a HELL Energy 15 millió forintot biztosít számukra. A verseny fővédnöke minden idő egyik legjobb ökölvívója, Roy Jones Junior.

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Zendaya, Johnny Depp, Al Pacino és Angelina Jolie is lakott már Czeglédi Laura és férje luxusingatlanában

Czeglédi Laura lakberendező, férje pedig ingatlanbefektető. A belvárosi ingatlanukban 22 luxuslakás található, ahol több világsztár is megfordult már. Budapesti otthonuk mellett Toszkánában egy több, mint ezer hektáros birtok várja őket helikopterleszállóval, tenisz- és futópályával, valamint medencékkel.

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

„Jujj, de szoros volt!” – a LEGO® Masters versenyzői lélegzetvisszafojtva tesztelték az építményeiket

Minden párosnak az volt a feladata, hogy egy olyan útvonalat alkosson, amin akadálytalanul végigmegy egy labda. Az építés maga is megannyi izgalmas percet tartogatott a csapatoknak, azonban az igazi remegés akkor kezdődött el, amikor Puskás-Dallos Peti és Dóczy Balázs óvó tekintete mellett tesztelték, hogy minden pálya működik-e. A stúdióban tapinthatóvá vált a feszültség, ahogyan az apró golyó útnak indult a LEGO® kockák forgatagában.

Ezeket láttad már?