Hirdetés

Így kell tökéletesen hagymát aprítani!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek

Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

„Veled valami nem stimmel” – Nádai Anikó ledöbbent Törőcsik Dani gyilkos profizmusán

Az első közös „áruló napjuk” után Törőcsik Dani megdicsérte Anikót, és ez visszafelé sem maradt el. A műsorvezető meglepődött rajta, hogy bizalmasa milyen jól játssza a gyilkos szerepét. Ezt követően pedig újabb döntést kellett hozniuk…

Árpa Attila: Hirtelen Magyarország lett a 10 millió bokszszakértő országa

Árpa Attila hamar véget vetett az első negyeddöntős mérkőzésének, amikor másfél perc után kiütötte Nagy Ervint. Mindezek ellenére úgy érzi, semmit nem mutatott meg abból, amit a bokszról tanult, inkább olyan volt, mintha belökték volna egy kocsmába, hogy verje meg azt az embert. Az rtl.hu-nak beszélt arról is, maradt-e sérelem Nagy Ervinben a KO után, hogyan befolyásolta Az Árulók forgatása a felkészülését, milyen keresetlen szavakkal szokta ösztönözni az edzője az ellenfelek elemzése helyett, és milyen esélyekkel lépne ringbe a döntőben Brasch Bence ellen, amennyiben vasárnap sikerül legyőznie Pintér Tenyát. Árpa Attila szerint a Sztárboxban az eredménytől függetlenül csak azok a versenyzők vallottak kudarcot, akik borzalmasan rosszul kommunikáltak a műsor alatt.

Jimmy imádta a lovakat és szinte minden állatot, soha nem látott felvételeken a Király

Jimmy minden hangszeren játszott, kivéve a hegedűt, mert azon katasztrofális volt, de arra is azt kellett mondani, hogy jól játszik rajta. Ezt mesélte a Fókusznak Zámbó Krisztián, aki eddig nem látott felvételeket mutatott édesapjáról. Ezeket most hosszabban is megnézheti. Krisztián arról is beszél a videóban, hogy mi zavarja őt a Jimmy-rajongókban és milyen kedves emléket őriz édesapjáról és az orrán lévő sebről.

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

Itt vannak a Sztárbox legütősebb képei egyenesen a ringből és a nézőtérről!

A Sztárbox első elődöntőjét vasárnap a nők összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással nyert. Nehézsúlyban a Vámpír és a Medve, azaz Szegedi Fecsó és Brasch Bence nézett egymással szembe. Brasch Bence kiütéssel győzött és jutott tovább. Az elmúlt napok kommentháborúja után az este leginkább várt mérkőzése Istenes Bence ás Rácz Jenő között zajlott. Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. 

A gyilkosok egy parti közepén tettek el láb alól egy ártatlant – ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 8. adásában

A gyilkosok megölték Vásáry Andrét, ezt követően Nádai Anikó eldöntötte, hogy minden játékostársának bebizonyítja, hogy ártatlan. A hordógurítós próbatételt követően – aminek köszönhetően Szabados Ági pajzsot szerzett – mindenkiben felmerült Szalay Bence neve, mint lehetséges gyilkos. A nap végén elmaradt a kerekasztal szertartás, azonban Törőcsik Dani és Szalay Bence nem pihentek: Árpa Attila levélben tudatta velük, hogy kivételesen nem az esti konklávén kell ölniük, hanem a partin, egy halálos ölelés segítségével. 

„Sokszor megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom” – Nádai Anikót gyilkostársa tréningezte arra, hogyan hazudjon

Miután Törőcsik Dani megzsarolta Nádai Anikót, a műsorvezető nagyon izgult, amikor leült a reggelizőasztalhoz. Gyilkostársa viszont segített rajta: tanácsokat adott neki, hogy mire kell figyelnie annak érdekében, hogy ne tűnjön fel semmilyen változás a többieknek. 

Ezeket láttad már?