Hirdetés

Tyúkok hozták meg a TikTok-sikert a Remény Farmnak

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kiszálltak a Cápák, mégis segítenek a divattervező Lakatos Sándornak

Lakatos Sándor jól ért a szakmájához, viszont a pénzügyi látásmódban és a menedzsmentben segítségre szorul. Az üzleti showműsorban elhangzott tanácsok mellett Balogh Levente és Moldován András további támogatásukról is biztosították a divattervezőként dolgozó vállalkozót.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Földi paradicsomba csábította a Cápákát az ismert Pomodorini márka vállalkozója

Mannheim Anett magyar, kézműves, prémium paradicsomos vállalkozását hozta el a Cápáknak, amit többeknek már be sem kellett igazán mutatnia. A mezőgazdasági családból származó anyukának szülési szabadságán jött az ihlet, hogy olyan vállalkozást szeretne felépíteni, amit családja mellett is sikerre tud vinni. Tíz millió forint és egy mentor reményében érkezett most az RTL üzleti showműsorába, hogy megduplázza a Pomodorini disztribúcióját – ezért cserébe 10%-ot ajánlott fel vállalkozásából a befektetőknek.

Szappanos Kata nem fejezte be produkcióját, mert sokkolta a coachok reakciója

Szappanos Katának egy álma vált valóra azzal, hogy megmutatta tehetségét a The Voice színpadán, de arra nem számított, amit a coachoktól kapott. A magyar tehetségkutató történetében most fordult először elő, hogy a versenyző nem tudta folytatni az éneklést, amivel a coachokat is meglepte. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Előzetes: Bezárják a kocsmát és a kisboltot Pajkaszegen? (10.07.)

Zsolt kétségbeesetten keresi fel Stokit Ildikó eltűnése miatt, a Polgi pedig bérleti díjat kér visszamenőleg a helyi kisbolttól és kocsmától, hogy pótolja a pénzhiányt. De mi lesz ennek a vége? Kiderül október 7-én az RTL-en!

Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája

Újabb nyolc sztárpár költözött a Nyerő Páros villájába, majd az évad első próbatételén is megmérettették magukat. A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Balázs kérdései hamar felborzolták a kedélyeket: többek között kiderült, hogy Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

„Az önbizalmam is nagyobb lett” – Kurta Zsuzsa nem csak A Konyhafőnök fődíját vitte el

Rácz Jenő versenyzője, Kurta Zsuzsa nyerte meg A Konyhafőnök jubileumi évadát, így a dicsőség mellett a 10 millió forintos jutalom is az övé. A győztes az RTL-nek mesélt a benne kavargó érzelmekről, és elárulta, hogy nemcsak a konyhában tanultakat tudja majd hasznosítani, de az élet más területein is rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően. Rácz Jenő is osztozott az örömében, és elárulta, mit tervez a győztes mentorának járó kupával.

„Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni?” – Curtis anyukája kiakadt azon, amit a rapper tett Miklósa Erikával

Felvétel is készült az ominózus esetről, amit Curtis önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A rapper szeretné, ha Miklósa Erika segítene neki kiengesztelni Jutka mamát.

Ezeket láttad már?