A Remény Farm története valójában nem ezen a helyen indult, hanem évekkel ezelőtt egy Somogy megyei tanyán. Dávidnak elege lett a folyamatosan rohanó városból, ki akart szakadni belőle, amire a vidékre való költözést látta megoldásnak. Ezután ismerte meg Annát, aki egyáltalán nem vágyott a tanyasi életre, de Dávid iránti szerelme erősebb volt, mint a város szeretete.
A somogyi farm egy kis önfenntartó gazdaság volt, ahol mindent maguknak termeltek, Anna szerint maga volt a földi paradicsom. Nem kellett annyit dolgozni, a megfelelő technikák elsajátítása után napi két órával fenntartható volt az a termelés, amiből nemcsak nekik, hanem a családjuknak és a szomszédjaiknak is jutott.
„Az előző tanyán nagyon kényelmes életünk volt, mindent megtermeltünk maguknak, aztán egyik napról a másikra ráébredtünk, hogy hiába vagyunk egy kis buborékban, ahol minden tökéletes, ha közben a világ tönkremegy körülöttünk. Muszáj valami olyat lépni, aminek látható eredménye van, és amiben meg tudjuk mutatni az embereknek, hogyan lehetne úgy gazdálkodni, hogy közben gyógyítsuk a természetet magunk körül. Mert ha nem mi, akkor ki?” – mesél Anna az indulásról.
Berobbanás a közösségi médiába
Anna és Dávid a TikTokot először fogyasztani kezdte, majd megtetszett nekik az eddigiektől teljesen eltérő dinamikájú tartalom, aminek a humor a lényege. Úgy gondolták, jó buli lenne kipróbálni benne magukat, és elindították az oldalukat. Videóikban a tanyasi életet mutatják be humorosan, amire úgy tűnik, van igény. Legnépszerűbb tartalmaik közé tartozik, amiben azt mutatják be…
Folytatás a Street Kitchen magazin legújabb, nyári számában! A magazint megvásárolhatod az újságárusoknál, vagy beszerezheted ITT!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!