Hirdetés

Narancsos-fahéjas csirkecomb vele sült zöldségekkel és vajas polentával

Igazi ünnepi fogás, karácsonyi asztalon a helye!

Kakaós mézeskalács

Ha már unod a klasszik verziót
Hirdetés

Felzabáltuk Pécset!

Hirdetés
Igyekszünk minél többet járni az országot, hogy a budapesti helyeken kívül szuper vidéki úti célokat is hozzunk nektek. Handival ezúttal Pécs felé vettük az irányt, és azt kell mondjuk, alaposan felzabáltuk.
Hirdetés

A reggeliző-kávézótól kezdve a vegetáriánus éttermen át a cukrászdáig meglátogattunk néhány remek helyet, majd a híres Király utcától nem messze vacsoráztunk is egy finomat. Ebbe a videóba most ez a négy hely fért bele, amiket a szerkesztőséggel közösen választottunk, de Pécs sokkal több, mint néhány vendéglátóegység, tulajdonképp igazi gasztroparadicsom! 

De hogy pontosan hol jártunk mi?

Rokusch

Cím: 7624 Pécs, Rókus utca 7.

Mandala Étterem

Cím: 7621 Pécs, Perczel Miklós utca 26.

Mischler Cakes Kézműves Cukrászműhely

Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1. Árkád földszint

Piazza Del Grano

Cím: 7626 Pécs, Búza tér 2.

Ha kedvet kaptatok, irány a déli országrész! Egy ilyen kirándulás lényege nem(csak) az evés, hanem érdemes a környéken kisebb-nagyobb kirándulásokat is tenni! 

⚠️FIGYELEM: A Street Kitchen tesztvideókban és a Felzabáltuk-sorozatban (ahogyan a portálunkon és a magazinjainkban megjelent étterembemutató cikkekben, valamint a magazinhoz mellékletként adott térképen) semmilyen étterem-szponzoráció nem szerepel, a policy része, hogy sem most, sem a jövőben nem fogunk elfogadni ilyen megkereséseket. Az ezeken a felületeken megjelent éttermek és az azokról elhangzott vélemények kizárólag a szerkesztőség szubjektív véleményét tükrözik.⚠️

Még több rész a Felzabáltuk-sorozatunkból:

Felzabáltuk Miskolcot és környékét!

Felzabáltuk Nyíregyházát! 

Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?