Hirdetés

Fülöp-szigetek Nógrád megyében: autentikus ízek egy zsákfaluban

Narancsos-fahéjas csirkecomb vele sült zöldségekkel és vajas polentával

Igazi ünnepi fogás, karácsonyi asztalon a helye!

Kakaós mézeskalács

Ha már unod a klasszik verziót
Hirdetés

Fülöp-szigetek Nógrád megyében: autentikus ízek egy zsákfaluban

Hirdetés
Bért emlegetve valószínűleg hamarabb jut a legtöbbek eszébe a lakbér vagy a fizetés, mint a Nógrád megyei kis zsákfalucska. Bár nem tartozik a legnépszerűbb turistacélpontok közé, Bér mégis megér egy kirándulást, például akkor, ha mostanság nem tervezitek célba venni a Fülöp-szigeteket.
Hirdetés

A béri Malom Udvar Étterem egy falatnyi Fülöp-szigetek Észak-Magyarország sűrűjében. A hely tulajdonosa, megálmodója és főszakácsa, Bánfi-Sales Ruth Ann ugyanis eredetileg a délkelet-ázsiai szigetországból származik.

Az Óperencián túl

Magamtól én se biztos, hogy egyhamar megismerhettem volna ezt a kis oázist, de egy nyári fesztiválnak köszönhetően a környéken töltöttem egy hétvégét. 

Mint köztudott, egy zenei rendezvény nem feltétlen a gourmet kajákról szól. Két nap után viszont már kiéhezik az ember, és elkezd keresgélni helyi viszonyok között, hátha talál valami szimpatikus vendéglátóegységet. Bár már a falu elején egzotikus táblák jelezték a Malom Udvar Fülöp-szigeteki konyháját, mindaddig nem vettük komolyan, amíg el nem mentünk letesztelni személyesen. Azóta visszajáró vendégnek mondhatom magam: a hely atmoszférája és a konyha is lebilincselő.

malom udvar étterem

Folytatás a Street Kitchen magazin legújabb, téli számában! A magazint megvásárolhatod az újságárusoknál, vagy beszerezheted ITT!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?