Hirdetés

Tarol a fagyasztott popcorn - tippelj, melyik országból indult!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fedőneve: Hód – a magyar titkosügynök, aki olyan, mint James Bond, csak romantikusabb

Mattyasovszky Jenő rendőrnyomozó és újságíró regényhőse fiatalkorától fogva mindig helytállt, és megvédte a Magyar Népköztársaságot. Történetei több százezres példányszámban keltek el, és még az író halála után sem értek véget. A szocialista propaganda és a volt rendőr fantáziájának szüleményéről Szondi Vanda készített filmet.

Kamatostul megfizetjük a kevesebb fűtés árát

A tavalyi rekordmeleg és aszályos év után, más sem hiányzott, mint egy szokatlanul enyhe tél. Pedig ez a helyzet, és bár csapadékból azért jut bőven, a fagyok hiányának nagyon komoly következményei lehetnek. Túl azon, hogy olyan fák rügyeznek, amelyeknek nem nagyon kéne még, könnyebben telelnek át a kórokozók és a mezőgazdaság által kártevőként azonosított fajok. Vagyis hiába lesz bőségesebb a termés, ha így is elpusztítják. A rossz hír, hogy erről mi, emberek tehetünk, a még rosszabb pedig, hogy azonnal cselekedni kéne, hogy legalább a mostani, enyhe teleket okozó helyzet ne romoljon tovább.

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

Tánc a Szabadság hídon, amerikai karrier, playback vagy élő – hamis legendák és fájdalmas igazságok Zámbó Jimmyről

Rendhagyó igaz/hamis játék A Király című sorozat nagy port kavaró történéseiről. A válasz nem mindig olyan egyszerű, mint gondoljuk, hiszen még a leghitelesebbnek tartott sztorikról is könnyen kiderülhet, hogy a képzelet szülte őket.

Eljött az a nap, amikor Horvátországban olcsóbb az üzemanyag és a bevásárlás, mint Magyarországon

Dübörög a benzinturizmus: a Fókusz stábja annak járt utána, vajon mennyivel olcsóbb az üzemanyag a román, szlovák, szlovén és horvát oldalon.  

13 perc alatt változik át Vasemberré Tibor, aki egy kis kukoricakeményítő és egy 3D nyomtató segítségével egyedit alkotott

Lakszakállas helyi asztalosa igazi képregényrajongó, olyannyira, hogy egy 3D nyomtató, valamint egy kis kukoricakeményítő segítségével a világon egyedülálló Vasember páncélt készített magának, Huszár Tibor úgy tudja, ebből a típusból az övé az egyetlen hordható a világon.

Előzetes: „Ilyen hülye ember nincsen!” - Szappanos Tibi kiborult a Keresztanyu egyik jelenetén (01.25.)

Tibi és Nusika izgatottan várják a sorozat fejleményeit, közben pedig megvitatták, mennyire nem tudnak azonosulni Tivadarral és Ludmillával –  pedig szinte megtévesztő a hasonlóság…

Apás szülésre és ötödik gyermeke érkezésére készül MÁZS és énekesnő felesége

A négygyerekes apuka, Mészáros Árpád Zsolt most negyedik komoly kapcsolatában várja ötödik gyermeke születését. Piros Krisztina énekesnővel 3 éve ismerkedtek meg. Azt mesélik, a zene hozta őket össze, több dalt is írtak együtt. Krisztit sem a 16 év korkülönbség, sem a sok gyerek vagy korábbi kapcsolatok sem tántorították el Árpitól, akinek gyerekei már nagyon várják a legkisebb tesó érkezését. De a kisbaba nem jött könnyen.

Ezeket láttad már?