Hirdetés

A 76. Street Kitchen adás receptjei

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fehér ló, cidri és a két kopasz – így mentik meg Katát a Drága örökösökben

Két kopasz szendvicsbe fogva agyabugyálja el a fehér lovon érkező herceget a Drága örökösök – A visszatérésben. A verekedős jelenet felvétele kívülről nézve mókásnak tűnik, hiszen a földre leterített szivacsok és a levegőbe ütő emberek nem túl ijesztőek, a végeredmény viszont véresen komoly, és óriási munka van benne.

„Kivégzéseket” tartottak a 17-18 éves gimnazisták – a cenzúra túlreagálta a Petőfi-évfordulóra készült legendás filmet

A Petőfi '73 című kultfilmmel nem az volt a baj, hogy mit mondott több mint száz évvel korábban Petőfi, hanem hogy mit mondtak 1972-ben azok a középiskolás diákok, akikre még a főszerepeket is rábízta Kardos Ferenc rendező. Ötven évvel a bemutató után szereplők és a stáb tagjai találkoztak újra, a XXI. század stábja pedig jelen lehetett a különleges randevún.

Fejfájás, hányinger, hányás, ínysorvadás – hiába a tünetek, sokan snüsszel akarnak leszokni a dohányzásról

Sokan a cigaretta helyettesítésére vagy a dohányzásról való leszokás könnyítésére használják, de Zacher Gábor szerint a snüssz használatánál is fontos figyelembe venni, hogy a nikotin függőség megmarad, hiába nem jár a fogyasztása annyi káros anyaggal, mint egy cigi esetében. Úgy tűnik hiába a gyakori rosszul lét, a snüsszel most hasonló a helyzet, mint korábban az Elf Barral: a tinédzserek körében menő lett használni.

Ez nem egy titkárnői pozíció – íme az első képkockák Balogh Levente műsorából

Az elnöki asszisztensi pozíció egy komoly állás, ahol nem lehet valaki csak közepesen jó. Az álommeló – premier április 3-án, hétfő este 20:40-kor az RTL-en. 

A kórházi leletek alapján nem volt esélye a túlélésre, Soma mégis talpra állt a 25 ezer voltos áramütés után

A 16 éves fiú egy barátját akarta megmenteni, mikor őt is megrázta a nagyfeszültség. Szülei 2 hónapig bizonytalanságban éltek, sosem tudták, hogy a másnapot is megéri-e a gyermekük, mert a laboreredményei alapján az értékei élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Balogh Levente első szerelme és első kudarca – ismerd meg jobban Az álommeló elnökét

Hol nyaralt először Balogh Levente, milyen szerepet tölt be életében a dzsúdó, mikor kapta az első nagy pofont az élettől, és mi volt a legmeghatározóbb élménye? Ilyen kérdésekre is válaszolt az rtl.hu-nak az ásványvízkirály, aki az RTL új műsorában ideális elnöki asszisztensét keresi.

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról.

Ezeket láttad már?