Hirdetés

Te így képzelted el Fördős Zé hétköznapjait?

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Megszületett az oligarcha gyermeke, a Ludmann házaspár zokogva omlott össze kisfiuk láttán

Hogy ne derüljön fény az illegális orvosi beavatkozásra, mindenképp császármetszésre volt szükség, hogy a Ludmann házaspár elmenekülhessen a gyermekükkel együtt. A szülés után Kata és Zsolt Mónit ápolták, arra várva, hogy végre kezükbe vehessék az újszülöttet. Dr. Széphelyi személyesen adta át nekik kisfiukat, aki anyukájára és apukájára is nagyon hasonlít. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on! 

Egy igazi újonc, Vastag Tamás is felbukkan A mi kis falunk legújabb epizódjában

Vastag Tamás arcai az elmúlt több mint egy évtizedből. X-Faktor, Álarcos énekes, Életünk története – különböző szerepek, amelyekben egyformán helyt állt már. Ezúttal viszont egy új szerepben láthatják a nézők, szombat este A mi kis falunkban tűnik fel az énekes-színész, sorozatban korábban még sosem szerepelt. 

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja

A gyászév letelte után, a Fókusznak mesélt Berki Mazsi az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Szinte teljesen új életet kezdett és a szerelem is rátalált. Az elmúlt egy év azonban rendkívül nehéz volt számára, volt, hogy nem is akart senkivel sem beszélni. „Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír” – mondta Mazsi, aki a jövőjét illetően már optimista.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

„Ha mindenkinek megfelelek a bizalmi körön belül, akkor bebiztosítottam a jövőmet!”– ilyen volt az Álommeló győztesének első munkanapja

Balogh Levente egyből a mély vízbe, a cápák közé dobta elnöki asszisztensét, az Álommeló győztesét, Keserű Balázst. A Fókusz stábja végigkövette a 25 éves karcagi fiatalember első munkanapját az ásványvízkirálynál. Balázs a tőle megszokott nyugalommal és elszántsággal kezdte meg élete legfontosabb munkanapját.

Istenes Bence a stúdióban tanította biciklizni a Tippelj és vidd el! játékosát

Viola a Párkereső játékban nyert két kerékpárt magának, azonban egyelőre még gondja akad a biciklizéssel, ezért Istenes Bence segített neki, hogy ki tudja próbálni vadonatúj nyereményét.

Ezeket láttad már?