Hirdetés

5 kaja, amit ahelyett, hogy megennél, kenj magadra!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ripli Zsuzsi énekhangjától még Rácz Jenő mobilja is berepedt?

A kékek különleges hátráltatást kaptak: a konyhafőnöküknek 15 percenként saját dalokkal kellett szórakoztatnia a zsűrit. Persze Zé és a séfek sem bírták visszafogni magukat, és becsatlakoztak az éneklésbe. Ha kíváncsi vagy Zsuzsi és a zsűri produkciójára, nézd meg a videót!

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

ÚJ REALITY MŰSOR SZERKESZTŐT KERES!

A szerkesztő a műsor előkészítését, felvételét és utómunkáját végzi. Részletek az RTL Karrier oldalán!

Előzetes: „Azt hittem, hogy infarktust kapok” – Geszler Dorottya bepánikol egy hús miatt (12.09.)

A séfek aggódva nézik, ahogy Dorottya kapkod a konyhában, mert a húsa nincs jó állapotban. Vajon sikerül megbirkóznia a feladattal? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20 órától az RTL-en.

A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket!

A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Előzetes: Ellenállhatatlan csábítások kísértik Pajkaszeg lakóit (12.10.)

A falu állatorvosa örömmel élvezi a szeme elé táruló látványt, a Janó viszont inkább kényelmetlenül érzi magát a helyzetben. De nem csak nekik kell szembenézniük a kísértéssel. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan folytatódik a sorozat, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Caramel felesége remegő térdekkel érkezett, Udvaros Dorottya és Csuja Imre dicséretével ment haza

A mi kis falunk szombat esti epizódjában, felbukkan egy kis törékeny thai lány, akit Caramel felesége, Szilágyi Szilvi alakít.

Ezeket láttad már?