A legújabb Street Kitchen magazinba egy Green Kitchen mellékletet is rejtettünk. Ebben rengeteg cikket és receptet találsz fenntarthatóság témakörben, amit mi nagyon fontosnak tartunk. Persze nem csak emiatt érdemes megvenni a magazint, amit itt meg is tudtok rendelni. Az EnniValó Bisztróban a Várnegyed legjobb, legkiadósabb ebédmenüjét találod, mindig egészséges, házi alapanyagokból, amelyeket Kiss Szabolcs szülőfalujában, Nagykörűn készít.
Szabolcs Nagykörűről származik, de már közel 20 éve a fővárosban él. Hosszú ideig az egyik legnagyobb bornagykereskedésnek dolgozott, de egy idő után úgy érezte, ideje váltani. Ekkor született meg harmadik kislányuk, és úgy döntött, ezúttal nem a felesége, hanem ő megy el GYED-re.
Ilyen az EnniValó: piaci árusból éttermes
Éppen akkoriban nyitott meg a Szövetség az Élő Tiszáért nevű szervezet segítségével egy kistermelői piac a Városmajorban, ahol a Tisza mentén élő termelők kínálták minden héten portékáikat. A Városmajori Termelői Piac egyébként ma is működik, a kistermelők hetente háromszor (hétfőn, szerdán és pénteken) várják a környékbelieket mindig friss, saját áruval. És ma már Szabolcs is az árusok között van!
Szabolcs a piaci vásárlóból szépen lassan átalakult piaci árussá, majd aztán termelővé. Sőt, az egyik törzsvevőjével együtt nemrég egy közös bisztrót is nyitott, ahol Villő főz, Szabolcs háztáji alapanyagait felhasználva. Ha érdekel, milyen fantasztikus ebédmenü készül az EnniValó Bisztróban, és hogy miért olyan népszerű a házi tejből készült madártej, akkor a folytatást elolvashatod a Street Kitchen tavaszi magazinban.
És ez csak egy izgalmas cikk a tavaszi magazinunkban található Green Kitchen mellékletből. A magazint megvásárolhatod az újságárusoknál vagy beszerezheted ITT!