Hirdetés

Finom fagyikat találtunk a mediterrán Tápiószecsőn

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A játék legújabb áldozata üzenetet küldött gyilkosainak

Az árulók egyöntetű döntés alapján választották ki következő áldozatukat. A levél címzettje, miután szembesült azzal, hogy el kell hagynia a játékot, üzent az árulóknak.

Majka és Dopeman, Fekete Pákó és Indián vagy éppen Bebe és Kozsó – ezek voltak a Sztárbox történelmének legendás meccsei

2004-ben olyat láthattak a magyar tévénézők, amit korábban még soha: hazai hírességek komoly ütéseket vittek be egymásnak és zenészek, sportolók, színészek is a bokszringben rendezték nézeteltéréseiket. A Sztárbox történelme hosszú évekre nyúlik vissza, a Fókusz most felgöngyölítette a szálakat.

„Belém szeretett” – Mohai Tamás szerenádot adott Szabados Áginak

Mohai Tamás új taktikát vetett be, hogy a többi játékos bizalmába férkőzzön. „Mindent megpróbálok, amit eddig nem próbáltam” – a színész ezúttal a női játékosok szívét célozta meg, amikor leült a zongora mellé.

Ezekre a zenékre vonultak a ringbe a Sztárbox hírességei

A Sztárbox elsősorban az ökölvívásról szól, és persze azért a show-ról is, aminek fontos eleme a résztvevők bevonulása, illetve az azt aláfestő zene. Mint Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere elmondta, a ringbe lépő sztárok nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy milyen zenét válasszanak maguknak, hiszen az nemcsak az alaphangulatot határozza meg, de kifejezi a bokszoló személyiségét és stílusát. Összeállításunkban megmutatjuk mind 24 versenyző bevonulását, alattuk pedig a számok eredetijét is meg lehet hallgatni. (Mivel rengeteg videót gyűjtöttünk össze, könnyen lehet, hogy beletelik egy kis időbe, amíg valamennyi lejátszó betölt, de érdemes kivárni.)

Egy nyaralóba volt beépítve Horthy Miklós étkezőkocsija, megmutatták az RTL-nek, hogy néz ki most

Gőzerővel dolgoznak a restaurátorok Horthy Miklós különvonatának étkezőkocsiján. A Turán felújításán az RTL XXI. század című műsorának stábja forgathatott. A vasúti kocsi 3 éve került elő Szlovákiából, ahol nyaralónak használták. A tervek szerint fél év múlva eredeti állapotában bárki megnézheti majd a szerelvényt, ami több szempontból is fontos része a magyar történelemnek. 

Mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte, mennyit bír megtartani egy LEGO® kockákból épített híd

A LEGO® Masters 3. epizódja egy klasszikus feladattal indult: hidat kellett építeniük a versenyzőknek. Akik a leggyengébb konstrukciókat építették, veszélyzónába kerültek. Bence és Csaba nem tartott a kiesés veszélyétől: mielőtt feltették volna az első súlyt, már arról beszélték, hogy 250 kilogrammig meg sem állnak. 

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam” – interjú a Rácz-Istenes meccs ringbírójával

Gábris Bulcsú volt a mérkőzésvezető Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött csatáján, ahol az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A bíróval végigvettük az összecsapás vitatott momentumait, elárulta, mit hallott azokból a káromkodásokból, amit Rácz mondott Bencének a műsorvezető szerint, és miért nem foglalkozott meccs közben Istenes panaszaival.  

Tapasztó Orsi keresztülhúzta a gyilkosok számításait, Mohai Tamás az utolsó pillanatban menekült meg

Miközben Mohai Tamás a női játékosok érzelmeire próbált hatni, hogy játékban maradhasson, Tapasztó Orsi kincset érő ereklyére bukkant a fegyvertárban. Ezek után a kerekasztal ceremónia során gyilkosra bukkantak az ártatlanok. 

Ezeket láttad már?