Hirdetés

Kezdd az évet egészséges ételekkel és környezettudatosan!

Hirdetés

Kezdd az évet egészséges ételekkel és környezettudatosan!

Hirdetés
Az év kezdete az újévi fogadalmak időszaka, amikor mindenki próbál egy kicsit változtatni. A legtöbben például egészen biztosan megfogadták azt, hogy ezentúl sokkal egészségesebben élnek, többet mozognak és tudatosabban étkeznek, mint eddig.
Hirdetés

Ehhez nyújt nagy segítséget a Felelős Gasztrohős zöldülő naptára, ami az egészséges étkezés mellett egy fontos lépés a zöld életmód felé. Ez pedig valószínűleg szintén sok mindenki újévi fogadalmában szerepel. 

A zöldülő naptár rengeteg zöld tippet ad hétről hétre, és felsorakoztatja a friss, szezonálisan elérhető alapanyagokat, valamint receptötleteket is ajánl. A kiadvány azért nagyszerű, mert hónapra lebontva megtalálod, milyen friss, helyi alapanyagból készíthetsz éppen egészséges ebédet és vacsorát. Az idényzöldségek illusztrációja jól szemlélteti, mennyi finomság érhető el az adott hónapban. Még a téli időszakban is sok friss alapanyag áll rendelkezésre, nem fontos tehát messziről ideszállított hozzávalókat használni a főzéshez. Mindig bemutatják azt is, abban a hónapban melyik zöldségnek van éppen szezonja, és mi az, ami frissen szedhető. 

A receptek mellett vásárlási és a zöld életmódváltáshoz kapcsolódó tippeket is bőven találsz, miközben jegyzeteket is készíthetsz és a családi programokat is jelölheted. 

A naptár alapára 3500 forint, amivel a Felelős Gasztrohős szervezetet támogatod, megrendelni pedig itt tudod

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?