Hirdetés

Kipróbáltuk az Ország cukormentes tortáját is – mutatjuk, ti hol találjátok meg

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni?” – Curtis anyukája kiakadt azon, amit a rapper tett Miklósa Erikával

Felvétel is készült az ominózus esetről, amit Curtis önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A rapper szeretné, ha Miklósa Erika segítene neki kiengesztelni Jutka mamát.

Bálint Antóniáék felavatták a sátrukat, remélik, nem vették fel a mozgását

„Egy csodálatos éjszakánk volt a csillagos, holdfényes ég alatt” – vallotta be Farkas, aki úgy érzi, a hátráltatás ellenére is kifejezetten jól érezték magukat Bálint Antóniával a sátrukban, távol a többi párostól. A Nyerő Páros ma este 19.45-kor folytatódik az RTL-en.

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)

Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Trokán Nórit áramütésként érte Váradi Olasz produkciója

„Olyan, mint a Kökény Attila” – értékelte háttal ülve Miklósa Erika Váradi Róbert Márió, Olasz hangját, amit Curtis szinte rögtön felismert, így elsőként nyomta meg a sorsfordító gombot. A rapper mellett Trokán Nórit is lehengerelte Olasz tehetsége, és Erika is megküzdött az énekesért, Manuel viszont nem tudta elképzelni a közös munkát vele. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Manuel: Engem is sokat bántottak az iskolában, és nézd meg, itt ülök!

A coachok közül többen azt gondolták, egy színésznő énekel a The Voice színpadán, amíg meg nem fordultak, és meg nem látták Pásztor Vancsó Viktort. A 14 éves fiú azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert szeretné, ha végre elfogadnák az emberek és az iskolatársai. Miután Curtis megtudta, milyen sokan bántják Viktort, komoly üzenetet küldött a gúnyolódóknak, majd Manuel is kifejtette véleményét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Családi házát is kockára tenné a Cápák elé járuló eladósodott vállalkozó – Cápák között Online Pitch 5. rész

Széki Sándor 32 éve dolgozik a vendéglátásban, a Cápák elé vállalkozása, a Fineszes Food legújabb termékével, a laktofermentált bio gyümölcslevekkel érkezett. Vállalkozásából 50 százalék tulajdonrészt ajánlott fel 350 milliós befektetésért cserébe, azonban a pitch után a Cápák kíváncsiak voltak a 8 éves cég pénzügyi múltjára is. Hamar kiderült, hogy az nem annyira ideális, mint ahogy azt egy befektető elvárná.

A viszkis állítja, múltja miatt nem engedik vásározni Tokajba

Ambrus Attila még a fegyházban tanulta ki a keramikus mesterséget, azóta ebből él, ebből tartja el a családját. Portékáira nagy az érdeklődés. A múlt azonban kísért. Vannak ugyanis piacok, vásárok, ahol nem szívesen látják. Nem kértek belőle a Kurultáj nevű rendezvényen, most pedig azt állítja, hogy Tokajba nem engedik be. A viszkis arról beszélt a Fókusznak: úgy érzi magát, mint a ‘30-as évek Németországában ahol embereket csak úgy kitiltanak, mert van egy szerencsétlen múltja. Tokaj önkormányzata azonban közleményben azt írta, nem igaz, hogy bárkit kitiltottak volna. 

„Hatalmas lehetőségeid vannak” – Balogh Levente Orbók Ilonával ráharapott és nem eresztette a paradicsomos vállalkozást

A Cápák nem értettek egyet a Pomodorini jövőjét illetően. Dr. Varga Eszter szerint Mannheim Anett vállalkozásának az a hátránya, hogy manuálisan készülnek a termékek. Balogh Levente és Orbók Ilona viszont úgy vélik, ez az akadály leküzdhető, ezért közösen tettek ajánlatot a vállalkozónak.

Ezeket láttad már?