Hirdetés

12 dolog amit nem tudtál a juharszirupról

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

ByeAlex megérezte, hogy Berni nyeri az X-Faktort

Az X-Stage műsorvezetői a Finálé után kapták el egy gyors interjúra a 2022-es X-Faktor győztesét és mentorát. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan nyilatkoztak az eredményhirdetés után, akkor nézd meg a velük készült interjút!

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

„Végignéznéd, ahogy a fiadból b*zeráns lesz!” – Rita nekiesik Nándinak

Brigi visszatérése teljesen felbolygatta a kisváros lakóit, Rita pedig egyre inkább aggódik Botondért. Szóvá is tette aggodalmát az exének, mert szerinte fiuk is örökölhette a „b*zi gént”. A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Dagadó bicepsz, kerek fenék, nulla narancsbőr – Oczella Eszter vállalkozásában és a fitnesz verseny színpadán is helytáll

Dagadó bicepsz, kockahas, tökélesem kerek fenék, nulla narancsbőr. Keresve sem találhatunk kivetni valót Oczella Eszter testén. Élete talán legjobb formájában láthatjuk most Esztert, ami nem csoda. Még múlt héten csíptük el őt edzés közben, a szezon egyik legfontosabb versenyére készült akkor. Vasárnap Dániában lépett színpadra, bikini fitnesz kategóriában, amit meg is nyert, így Eszter képviselheti Magyarországot decemberben a sportág legnagyobb versenyén a testépítő olimpián, Las Vegasban.  

Herceg Erika valóságos műtárggyá változott egy képzőművész kezei között

Az X-Faktor mentora egy divattervezővel és egy képzőművésszel karöltve hozott létre közös alkotást. A művészetek találkozása jegyében örömmel lett főszereplője egy különleges performansznak: rendhagyó festővásznat öltött magára.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Ezeket láttad már?