Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Pillásként dolgozik a magyar pontyfogó bajnok – Viki csapattársával a nyári világbajnokságra készül

Egy meglett férfiembernek is kihívást jelenthet kézben megtartani egy közel harminckilós halat, nemhogy egy nőnek. Viki azonban gyakorlott horgász, aki bírja a strapát, annyira, hogy a nyári világbajnokságra készül. Anyukája és apukája is horgászott, így nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb ő is pecabotot ragad. Tíz év kihagyás után pár éve újrakezdte a horgászatot, és szorgosan gyűjteni kezdte a kupákat és érmeket. Rövid időn belül hobbihorgászból magyar pontyfogó bajnok lett.

Melegebb, mint egy takaró, kényelmesebb, mint egy köntös – ezzel a világpiacon már bizonyított termékkel rukkolt elő Magyarországon egy testvérpár

Mráz Márk és Mráz Marcell célja, hogy alkalmazotti munkájukat maguk mögött hagyva saját vállalkozásukra koncentrálhassanak. Ehhez 20 millió forintot és mentorálást kértek a Cápáktól, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt kínáltak PulóWear vállalkozásukból.

Megijedt saját zsenialitásától a vállalkozó – design és innováció díjas termék a Cápák közöttben

Holló Csaba egy olyan találmánnyal állt a Cápák elé, amivel úgy érzi, világsikert fog csinálni. Állítása szerint magyar fejlesztéssel még nem sikerült olyan eredményt elérni, mint amit a biciklik nyeregcsövébe rejtett zárszerkezete, a LockInvisible láthatatlan kerékpárzárjával elért.

Előzetes: „Szívesen töltöm az időmet ilyen kibuggyanóan jó keblű kisasszony körében” – izzik a levegő a hivatalban

Németh Kristóf és Balázs Andi karakterei már nehezen bírnak a kémiával, ami kettejük között van. Vajon hogy alakul a polgármester és a postáskisasszony kapcsolata? Hétfő este kiderül a sorozat 31. epizódjában az RTL-en. 

„Csoda ez a kislány” – Tomán Szabina hosszas alkudozás után beszállt a táskakészítésbe

A Cápa 35 százalékos tulajdonrészt kért a Mittersisters vállalkozójától 20 millió forintos befektetésért cserébe, a kért százalékot azonban Anna Róza sokallta, ezért alkudozni kezdett. Miután sikeresen megállapodtak egy mindkettejük számára kielégítő ajánlatban, Tomán Szabina csak egyet kért a lánytól: a beszállítókkal is így tárgyaljon majd a jövőben.

Hiába szálltak ki a Cápák, a vállalkozó nem törődött bele és tovább győzködte őket

Balogh Petya szerint meg kell tanulni, hogy amelyik Cápa elúszott, az már nem harap, hiába lógatja be az ujját a vállalkozó. Holló Csaba, a láthatatlan kerékpárzárak feltalálója azonban Moldován Andrást és Tomán Szabinát is szerette volna meggyőzni az igazáról, még azután is, hogy jelezték, nekik nem áll szándékukban befektetési ajánlatot tenni.

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Előzetes: Tamás fantáziáját teljesen beindította a főzés

Szappanosék házvezetőnője újabb pikáns megjegyzéseket kap Tamástól, a Drága örökösök - A visszatérés 31. epizódjában hétfő este az RTL-en.

Ezeket láttad már?