Mi legyen az ebéd hétvégén? – Még több tavaszi recept érkezik
Végre megjelent a spárga is a boltok polcain, az eperről nem is beszélve, így igazán színes fogásokat készíthettek a hétvégére.
Extra cuccos tavaszi minestrone
Egy igazi olasz minestrone minden évszakban jól tud esni, így bátran variálhatjátok tavaszi zöldségekkel is. Paradicsom helyett egy üdébb pesztós-citromos ízvilág jellemzi, tele van zöldségekkel és tésztával. Annyira cuccos, hogy tuti meg fog állni benne a kanál is. 🙂
Zöld rizottó
Végre spárgából is főzhetünk-süthetünk újra. Most egy krémes és szaftos rizottóra esett a választásunk, amit spenót és brokkoli tesz még zöldebbé. Nyugodtan feldobhatjátok egy kis csirkével is, de magában is fantasztikus.
Túrós-epres piskótatorta
Ha valami egyszerűen elkészíthető, mégis mutatós desszerttel lepnétek meg a családot vagy a barátokat a hétvégén, akkor ez a torta tökéletes lesz. A piskótaalap elkészítése sem túl bonyolult, de a krémet még könnyebb összedobni.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!