Nem tudom, mit főzzek – Csípős pacal zöldségekkel és zöldséges sajtos makaróni
Jól állnak a zöldségek ezeknek a kajáknak!
Csípős pacal zöldségekkel
A pacal mint alapanyag nagyon közkedvelt Kínában. Elég megosztó étel, de Mengyi személy szerint nagyon szereti. Pont emiatt Magyarországon is az egyik kedvence a pacalpörkölt. Most viszont mutat nektek egy eredeti kínai elkészítési módot, hogy ki tudjátok próbálni, arrafelé milyen fűszerezéssel fogyasztják ezt a belsőséget.
Zöldséges sajtos makaróni
Krémes, zöldséget rejtő sajtos makaróni, tele rosttal, káliummal, kalciummal, magnéziummal és teljes értékű fehérjével. Mindez az egészséges növekedésért, fogakért és csontokért!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!