Nem tudom, mit főzzek ma – Gombapörkölt és sütőtökös rizottó rozé kacsamellel
Két rendkívül finom őszi kaja!
Gombapörkölt 4-féle gombából
Ez a gombapörkölt igazán brutális, hiszen négy különböző gomba is megbújik benne. Ennek köszönhetően sokkal extrább az íze, és nagy eséllyel ezentúl csak így akarjátok majd enni!
Sütőtökös rizottó rozé kacsamellel, akácmézes-citrusos bébispenóttal
Nagy Dani, a Konyhafőnök 6. helyezettje ellátogatott az SK bázisára, és egy igazán őszies recepttel indította el a tökszezont. Rizottót készített sokak kedvenc alapanyagából, mellé pedig rozé kacsamellet sütött, ami remekül passzol hozzá!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!