Hirdetés

Nem tudom, mit süssek – Epres rizsfelfújt, mákos lütyü és homoktövises csokitorta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

A gyilkosok egy parti közepén tettek el láb alól egy ártatlant – ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 8. adásában

A gyilkosok megölték Vásáry Andrét, ezt követően Nádai Anikó eldöntötte, hogy minden játékostársának bebizonyítja, hogy ártatlan. A hordógurítós próbatételt követően – aminek köszönhetően Szabados Ági pajzsot szerzett – mindenkiben felmerült Szalay Bence neve, mint lehetséges gyilkos. A nap végén elmaradt a kerekasztal szertartás, azonban Törőcsik Dani és Szalay Bence nem pihentek: Árpa Attila levélben tudatta velük, hogy kivételesen nem az esti konklávén kell ölniük, hanem a partin, egy halálos ölelés segítségével. 

„Én ugyanaz az egyszerű kőbányai gyerek vagyok” – Sárközi Ákos őszintén mesél gyerekkoráról

Sárközi Ákos közel 30 éve van a szakmában. Egy egészen kis étteremben kezdte a Váci utca környékén, most pedig 46 évesen az ország egyik legismertebb séfje Michelin csillaggal, saját étteremmel, és egy népszerű műsorral. A Fókusz meglátogatta vele élete legfontosabb állomásait, volt családi otthonukat, egykori iskoláját, a sztárséf pedig őszintén mesélt arról, honnan és hogyan jutott el idáig. 

Kiderült, ki ütötte meg Nagy Zsoltot, Az Árulók monoklis gyilkosát

Nagy Zsoltot már Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban forgatása előtt beszippantotta a játék atmoszférája. A színész szeretett volna minél több időt eltölteni a kastélyban, ezért tudatosan készült egyik barátjával a rá váró megmérettetésekre. Zsoltnak rosszul esett, hogy választott árulótársának, Szalay Bencének is köze volt a leleplezéséhez: „Csalódott voltam, hogy befújt a gyilkostársam”. A színész elmondta, kiket tartott erős játékosoknak, és az is kiderült, kitől szerezte monokliját.

„Nem bírtam tovább” – Visváder Tamás elmenekült Horváth Éva közeléből

A próbatétel után – ahol társaikat élve eltemették, miközben nekik sorra kellett megoldaniuk a rejtélyeket – Visváder Tamás, Nádai Anikó és dr. Gyenesei Leila egy autóban utaztak. Egy idő után Tomi rálépett a gázra, mert észrevette, hogy Horváth Éva ül az előttük haladó autóban.

A bokszban nem létezik döntetlen, a szorítóban mindenképpen győztest avatnak a végén

Az elmúlt hetekben akadtak meccsek bőven, amik KO-val végződtek a Sztárboxban, és persze voltak szép számmal olyan mérkőzések is, amik nagyon szoros pontozással értek véget. Viszont azok, akik nem jártasak a bokszban, nem feltétlenül érthetik, mi alapján értékelik a bírók az összecsapásokat. Hogyan működik a pontozás a bokszmérkőzéseken, és mit vesznek figyelembe a bírók vasárnaponként? A Fókusz összefoglalta szakértők és pontozóbírók segítségével.

„Rettegek attól, hogy ártatlan lesz” – Tapasztó Orsi szavazata döntötte el, kinek kell távoznia a játékból

A kerekasztal ceremónián több gyanúsított neve is felmerült. Egészen az utolsó pillanatig Szalay Bence és Horváth Éva egyaránt esélyesek voltak arra, hogy az igazság körébe álljanak. Végül Tapasztó Orsi szavazatán múlt, hogy ki az, aki nem folytathatja tovább a játékot. 

„Nem tudnám ezt nélküle végigcsinálni” – Szalay Bence összeomlott Mohai Tamás eltűnése miatt

Mohai Tamás tréfája elérte a célját, hiszen sikerült érzelmeket kiváltania az egyik gyilkosból. Szalay Bence reakciójára, azonban senki nem számított: „Tényleg rettegtem” – vallotta be a színész, aki bepánikolt Moha eltűnése miatt.

Ezeket láttad már?