Hirdetés
Instant

Magyaros pepperonipoppers

Vega

Vega

Hozzávalók

20 - 22
darabhoz
+
400 g pepperoni
150 g lángolt kolbász
200 g krémsajt
100 g trappista
4 - 5 szál snidling
3 db tojás
100 g liszt
200 g zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Magyaros pepperonipoppers

Természetesen tisztelgünk a jalapeño előtt, de pepperónit minden tisztességes magyar savanyúságosnál lehet kapni, így elég kézenfekvő a dolog, és még a fél világon sem kell átutaztatni.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

20 - 22
darabhoz
+
400 g pepperoni
150 g lángolt kolbász
200 g krémsajt
100 g trappista
4 - 5 szál snidling
3 db tojás
100 g liszt
200 g zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A pepperónikat óvatosan hosszában kettévágjuk, majd a magokat eltávolítjuk belőlük, ezután törlőpapíron vagy konyharuhán alaposan leszárítjuk.

A kolbászt megpucoljuk, hogy a sajtkrémmel össze tudjuk dolgozni. Ehhez a kolbászt felkockázzuk, lezúzzuk egy aprítóban, majd hozzáadjuk a sajtkrémet, és krémesre keverjük. Ha kell sózzuk, borsozzuk, bár erre mi nem tartottunk igényt.

A trappistát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a snidlinget felaprítjuk, és mindkettőt hozzákeverjük a kolbászos sajtkrémhez. Ezután, ha akad, nyomózsákba töltjük, és abból nyomjuk tele a fél paprikákat, de kanállal is tökéletes a megoldás. Mélyhűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy kicsit kidermedjen.

A tojást felverjük, és a fél paprikákat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk. Az olajat 170-180 fokosra melegítjük, és a kis poppereket aranybarnára sütjük benne, majd törlőpapíron leitatjuk. Egy kis tejföllel kínáljuk.

Magyaros pepperonipoppers

Ha tetszett a magyaros pepperonipoppers receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások