Hozzávalók
- 3 db tojásfehérje
- 50 g cukor
- 150 g kókuszreszelék
- 60 g NUTELLA®
Hozzávalók
- 3 db tojásfehérje
- 50 g cukor
- 150 g kókuszreszelék
- 60 g NUTELLA®
A tojásfehérjéket elkezdjük habbá verni, félúton hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Beleforgatjuk a kókuszreszeléket, és kicsi fagylaltoskanállal (vagy mokkáskanállal) halmokat rakunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire. 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 18-20 perc alatt készre sütjük.
Mikor kihűltek, 1-1 szemet „összetapasztunk” a kakaós mogyorókrémmel.
Ha tetszett a Kókuszcsók NUTELLA®-val receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!