Hirdetés

9 fura dolog, amit csokiba mártottak

Csípős csirkeszárny

Csípős, fűszeres, szaftos, olyan, amilyennek lennie kell!

Triplaszintes burger

Csirke, marha és sertéshús egy kolosszális méretű burgerben.
Hirdetés

9 fura dolog, amit csokiba mártottak

Hirdetés
Összességében minden erre irányuló statisztikánk azt mutatja, hogy szerencsére a társadalom többsége rajong a csokoládékért. Mindegy, hogy tejcsokiról, étcsokiról vagy  fehércsokiról beszélünk, netán kocka, háromszög vagy téglalap alakúról, vagy élhetnénk még itt számtalan Gombóc Artúros kifejezéssel, a lényeg, hogy kerek perec kijelenthetjük: ha valami csoki(s), az rossz nem lehet. Vannak azonban emberek, akik olyan magas szintre emelték a fanatizmust, hogy a csokihoz, vagy úgy alapvetően az édességhez egyáltalán nem passzoló dolgokat mártottak csokiba és ezt ráadásul büszkén tették! Nézzünk most ezekből a kreálmányokból néhányat.

1. Itt van máris egyből kétféle ízesítés ebből a finom, csokiba mártott kovászos uborkából. Már csak az a kérdés, hogy dupla csokisat, vagy simát kértek.

2. Ha ez nem lenne elég, a savanyúság mellé ehettek egy kis csokiba mártott corn dogot is.

3. Az oké, hogy a szárított marha snack egyre nagyobb teret hódít magának már nálunk is, na de miért kell ezt is csokiba mártani?

4. A chilis-csokis dolgok ugyan elég divatosak manapság, de jalapenoval azért nem biztos, hogy kipróbálnánk…

5. Sok mindent kipróbáltunk már, de a csokis bacon nem tartozik ezek közé a dolgok közé. És ez nem is baj.

6. Ha meguntad az m&m’s-et, akkor térj át erre a szuper csokis wasabis borsó snackre!

7. Lassan itt a Valentin nap, szóval ha tartani akarjátok a lépést a mai trenddel, akkor jobb ha tudjátok, hogy a legújabb afrodiziákum a csokiba mártott uborka!

8. A sajtszósz túl ódivatú, ha vagányak vagytok, a chipset is csokiba mártjátok!

9. Nálunk még igazán el sem terjedt az Amerikában oly népszerű “kale chips”, (kelkáposzta chips) de ott már ezt is csokiba mártják. Hát, mit ne mondjunk, kinézetre sem túl bizalomgerjesztő…

 

Ha mindezek ellenére megkívántátok a csokit és ennétek valami nem fura dolgot, akkor dobjátok össze az egyik legbrutálisabb csokis pite receptünket!

Forrás: https://www.buzzfeed.com

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások