Hirdetés

Top 3 húsgolyós recept a hétvégére

Olaszos borsókrémleves bruschettával

A szárítottparadicsom-krémet pedig mentsétek le külön is!
Hirdetés

Top 3 húsgolyós recept a hétvégére

A húsgolyók hatalmas sztárok nálunk. Az a legjobb bennük, hogy tálalhatjuk parti falatként, szendvicsbe vagy pitába is belepakolhatjuk, na meg persze főételként valami király körettel is tök jól működnek. Most összegyűjtöttünk a 3 kedvenc húsgolyós kajánkat, szóval kattintsatok a legszimpibb képre és készítsétek el a receptet!
Hirdetés

1. Fetás húsgolyók házi lepénykenyérrel

Fotó: Gerócs Balázs

Húsgolyót nagyon sokféleképpen készítettünk már. Viszont nem is értjük, hogy eddig miért nem turbóztuk fel egy kis fetával. Extraként egy egyszerű házi lepénykenyeret is sütöttünk mellé.  Végül pedig összeállítottunk egy kis “szendvicset”: joghurttal, zöldségekkel és sok sok korianderrel. Videó

2. Karalábé-krémleves szaftos húsgolyókkal

Fotó: Fördős Peti

Imádjuk a karalábét! Friss, zsenge, édeskés − és mintha minden egyes gumó külön meg akarná hálálni, ha gondosan bánunk vele. Itt egy szuper egyszerű krémleves, ami ráadásul szaftos húsgombócokkal van felturbózva.

3. Padlizsános húsgombócok paradicsomszószban

paradicsomos húsgombóc
Fotó: Puskás Nóri

Biztos, hogy tudjátok rólunk, hogy élünk-halunk az olasz konyháért (is). Így nem akartunk titeket egy igazi autentikus, parardicsomos húsgombóc nélkül hagyni. Annyi csavart azért beletettünk, hogy megbolondítottuk egy kevés padlizsánnal.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások