Hirdetés

Idén nyáron irány Veszprém!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Curtis: Én vagyok a háború, ő meg a béke

Curtisék kapcsolata újabb állomáshoz érkezett: kutyaszülők lettek. A kíváncsi hógombócot minden idők egyik legnagyobb rappere után 2Pac-nek nevezték el. 3 éve bombaként robbant a hír, miszerint a rapper elhagyta családját a profi kosárlabdázó Judit miatt. Egy hajnalban készült lesifotó tanúskodott arról, hogy együtt vannak, amivel azonnal a címlapokra kerültek. Curtis azt mesélte, mikor Juditnak udvarolt, már fél éve nem voltak együtt kedvesével, így nincs szó megcsalásról. A kosárlabdázó lányt nagyon sok támadás érte kapcsolatuk miatt, de kitartottak egymás mellett.

„Nem érdekel, nem adom” – Flóra és Zsuzsi vitába szálltak a segítőkért

A Konyhafőnök Fináléjára ismerős arcok tértek vissza a konyhába, hogy Kettel-Fülöp Flórának és Kurta Zsuzsának segítsenek a mindent eldöntő főzésben. Bár a legtöbb vendéget régi barátként üdvözölték, egyikük kapcsán mégis heves vita alakult ki a finalisták között, és a saját igazából egyik fél sem akart engedni. 

Obersovszky Nóra: Ott lehettem volna én is, nyilván ilyenkor szomorú az ember

Rácz Jenő büszkén búcsúzott várandós versenyzőjétől, Obersovszky Nórától, aki ugyan mosolyogva hagyta maga mögött A Konyhafőnök konyháját, azért volt egy kis szomorúság is a szívében.

Megvan a Survivor történetének első szerelmespárja – együtt küzdenek majd a győzelemért

A hazai Survivor történetében először fordul elő, hogy egy szerelmespár – Nóri és Gergő – is megmérettetheti magát. A versenyzők közül csak ők ismerik egymást, senki sem tudja, hogy kikkel fog osztozni ebben az életre szóló kalandban, amely idén a generációk harca lesz. Próbára teszi magát Attila is, akinek eddig a család és a labdarúgás töltötte ki az életét – szeretne rácáfolni a focistákkal kapcsolatos sztereotípiákra, és őszintén, egyenesen küzdeni, hogy példát mutasson gyerekeinek. Zsombor mindig is kereste a kihívásokat. Csak a győzelemre koncentrál, amit általában sikerül is neki. Szerinte ez nem történhet másként a Survivorben sem. Újabb versenyzők mutatkoznak be a hamarosan induló új évad előtt a Fókuszban. 

Kurta Zsuzsa egész tányérja a kukában végezte

„Nem örülök annak, amit most látok a tányéron” – mondta Sárközi Ákos, amikor megkapta Kurta Zsuzsa ételét a kóstoláson. Állítását tettekkel is alátámasztotta: kidobta az egészet.

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője

A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Sárközi Ákos a feleségéről: Nekem ő az álomnő, vigyáznom kell rá

Sárközi Ákost A Konyhafőnök egyik zsűritagjaként sokan ismerik, de ezúttal nem gasztronómiai szempontból voltunk rá kíváncsiak. Mi a legnagyobb félelme? Milyen apának tartja magát, és mi legidegesítőbb szokása? 10 kérdéses interjúnkban többek között ezekre kerestük a választ.

Ezeket láttad már?