Hirdetés

„Vissza szeretnénk adni a vendéglátás varázsát!" A Bistro Fine a magyar törzsvendégekre is épít

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szükséged van egy új autóra, porszívóra, vagy jól jönne egy kis luxus? Jelentkezz az RTL új műsorába

A világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjébe keres játékosokat az RTL.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin forró tánccal kerültek közel egymáshoz a Mellékhatásban

Berta végül beadta a derekát, és belevetette magát Annával az éjszakai életbe, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy egy ismeretlen férfi próbálja meg az ujja köré csavarni. A Zolit alakító Nagy Ervin a táncparketten pörgette meg a felesége által alakított nőt, akin a kezei is elkalandoztak. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Ahhoz, hogy valaki megnyerje ezt a műsort, a legjobbnak kell lennie” – Farmosi Larisza segíti Balogh Leventét az elnöki asszisztens megtalálásában

Mi kell ahhoz, hogy valaki Balogh Levente oldalán dolgozhasson? Farmosi Larisza pénzügyi szakemberként segíti majd az üzletembert a döntésben. A forgatásokon különböző felkészültségű, sorsú és természetű jelentkezőkkel találkozott, az rtl.hu-nak adott interjújában nemcsak róluk mesélt, de arról is, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki elnyerje az elnöki asszisztens pozícióját.

Michael Flatley nélkül robog tovább a híres táncshow, Budapesten adott exkluzív interjút a Fókusznak az ír sztepptánc királya

Több mint 60 ország, legalább 1000 helyszín világszerte, 600 millió néző – a világ legsikeresebb táncshow-ja a Lord of the Dance, amelyet az ír származású Michael Flatley alkotott meg. A káprázatos előadás nemrég ünnepelte 25. jubileumát: ebből az alkalomból májusban felújítva visszatér öt magyar városba – de immár a kitalálója nélkül. Michael Flatley viszont a héten eljött népszerűsíteni a szülinapos show-t Budapestre és egyetlen tévéinterjúját a Fókusznak adta. 

Leleplezve! Ő volt a Krokodil álarc alatt | 10. adás

A közönség és a Nyomozók szavazatai alapján az Álarcos énekes bronzérmese nem más, mint a Krokodil! Mutatjuk, hogy ki volt a maszk mögött!

A munkásszállóról is mennie kellett, emberhez nem méltó körülmények között él Beat, a Fekete Vonat tagja

Meghökkentő interjút adott a Fókusznak a Fekete Vonat formáció egyik tagja. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta. Eddig egy munkásszállón élt, de onnan mennie kellett, ismerősei fogadták be. Azt mondta, nem emberhez méltó körülmények között él, a zenekar tagjaival pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. L. L. Juniornak egy odamondós rapdalban üzent. 

Időjárás 2023-03-30

5 és 10 fokra készülhetünk, erősen felhős az égbolt, de már éjfél után északnyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet. Hidegfront érkezik térségünkbe, de ebből a felhőzetből sokfelé számolhatunk még éjszaka esővel, záporokkal, de még zivatar is lehetséges.

Ezeket láttad már?