Hirdetés

Egyesítette erőit a fogyatékkal élőket foglalkoztató étterem és a pesti fagyis lány

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)

Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

„Nagyon rossz, hogyha hall az ember” – Miklósa Erika elárulta, mivel kell megküzdenie nap mint nap a képessége miatt

Miklósa Erikának abszolút hallása van, amivel próbál nem foglalkozni, mert kifejezetten zavarja. Persze az évek alatt már rájött, hogy mivel tud védekezni ellene. Coachtársainak nemcsak erről mesélt, hanem „Eri Anyu Akadémiáját” is beindította. Vajon mi lehet a titka, hogy mindig eltalálja a kezdőhangot, amikor egy száztagú zenekar kíséri? A videóból ez is kiderül.

Manuel: Engem is sokat bántottak az iskolában, és nézd meg, itt ülök!

A coachok közül többen azt gondolták, egy színésznő énekel a The Voice színpadán, amíg meg nem fordultak, és meg nem látták Pásztor Vancsó Viktort. A 14 éves fiú azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert szeretné, ha végre elfogadnák az emberek és az iskolatársai. Miután Curtis megtudta, milyen sokan bántják Viktort, komoly üzenetet küldött a gúnyolódóknak, majd Manuel is kifejtette véleményét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

A mi kis bakink – Peller Mariann nem bírta ki röhögés nélkül nővére színészi játékát

Peller Anna és Peller Mariann közös jelenetét nem volt egyszerű felvenni: Mariann nincs hozzászokva, hogy a nővére az arcába ordít, így nem is bírta ki a felvételeket nevetés nélkül. De Döbrösi Laurának, Bánki Gergőnek, Mikecz Estillának és Csuja Imrének is landolt néhány felvétele A mi kis bakinkban. 

„Te nem vagy normális!” – a sztárpárok egymásnak esnek a Nyerő Páros villájában

Ma estétől újabb nyolc páros teszi próbára a szerelmét az RTL sztárpárshow-jában. Ezt a játékot nem lehet érzelmek nélkül játszani, és adódnak olyan helyzetek is, amikor felszínre törnek az indulatok: Vastag Csaba felesége torkaszakadtából kiabál, Curtis párja elsírja magát, Boráros Gábor pedig a kamerák előtt veszik össze szerelmével. Jön a Nyerő Páros 7. évad minden hétköznap este 19:45-től az RTL-en.

Ezeket láttad már?