Nem tudom, mit főzzek – Töltött csirkecomb és paradicsomos rizottó
Nagyon addiktívak ezek a kaják, annyira finomak, szóval dupla adagot készítsetek belőlük!
Perfekt töltött csirkecomb
Ropogós bőr, omlós hús, és ezenfelül még egy tökéletes tölteléket is rejt ez a recept. Ragadjatok fakanalat és töltsetek húsokat!
Paradicsomos rizottó
Ezt az olasz finomságot sem lehetetlen elkészíteni fitt verzióban – vajmentes, mégis iszonyúan krémes, és a rizottóélmény nem csökken egy másodpercre sem.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!