Nem tudom, mit főzzek ma – Párizsi szelet és pandúrgulyás
Ez a téli időjárás pont arra jó, hogy hatalmas kajapartikat rendezzetek a meleg lakásban. 😀
Párizsi szelet
Ne ijedjetek meg, ez nem parizeres hús – a palacsintatészta jellegű bundában sütött dolgokat hívjuk párizsias elkészítési módnak. Tehát aki nem szereti a parizert, az is nyugodtan készítheti, semmi köze hozzá! 🙂
Pandúrgulyás
Garantáltan mozdulni sem tudtok majd, ha egy emberes adagot befaltok ebből ebédre. Komoly második fogást már ne készítsetek!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!