Hirdetés

5 ok, amiért a vörös káposzta igazi csodaszer

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

P*niszpumpa és bordázott műp*na – elszabadult Zdroba Patrik fantáziája

Az Olvass a számról! című játékban elképesztő megfejtések hagyták el az X-Faktor egykori versenyzőjének száját. Sebestyén Balázsék csak úgy dőltek a nevetéstől.  A Gyertek át! – A sztárvetélkedő negyedik része már streamelhető az RTL+-on.

Lajcsi megúszhatta volna felfüggesztett börtönbüntetéssel, ha pere nem az energiaválság idején zajlik?

Lagzi Lajcsi jogerősen három év hat hónap börtönt kapott. A zenész most sem hiszi el az ítéletet, az utolsó pillanatig reménykedett a víz-, gáz- és áramlopási ügyben. Várhatóan négy hónap múlva be kell vonulnia.

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

„Hamarabb kell felkelned, bébi” – Dobos Evelin nem hagyta, hogy Kollányi Zsuzsi keresztbe tegyen nekik

A kék csapat hátráltatása a pirosak szívatása is lett egyben, amikor Kollányi Zsuzsinak 5 percre át kellett mennie ellenfeleihez. Bár az énekesnő elhatározta, hogy zűrzavart okoz, Evelinék állták a sarat. Ha kíváncsi vagy a káoszra, amit Zsuzsi okozott, nézd meg a videót!

Még mindig nem ismerik a magyarok a 30 fokos mosás titkát

Rendületlenül 40 fokon mos a magyar, pedig a ruháknak és a Földnek is jobb lenne, ha alacsonyabb hőfokot használnák. Ha pedig egész Európa letekerné a hőmérsékletet, 35 százalékkal csökkenne a mosás szén-dioxid-kibocsátása.

„Ez teljes téboly számomra” – Sárközi Ákos keményen helyretette csapatát

„Ezt a fajta munkát nem tudom hova tenni” – A kékek mentora csalódottan értékelte csapata tányérjait. Ráadásul nemcsak mentoruk keseredett el a munkájuk miatt, az ételeik Fördős Zé tetszését sem nyerték el. Ha kíváncsi vagy a kritikájukra, nézd meg a videót!

Előzetes: Olaszos este és pikáns hálószobatitkok – A Nyerő Páros sztárjai megmérkőznek Balázs nappalijában (12.07.)

A sztárpárshow celebjei ismét szembenéznek a műsorvezető játékaival. A Gyertek át! negyedik epizódja szerdától streemelhető az RTL+-on.

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal A Konyhafőnökben? Fördős Zé most elárulja!

Rengetegen kérdezik a műsorral kapcsolatban, hogy vajon mit csinál a stáb a maradékokkal. Zé végigvette a húsok összes lehetséges felhasználását, sőt a kulisszák mögé is benézhettünk, ahol A Konyhafőnök háttérséfje bemutatta, mit készített a megmaradt egész csirkékből.

Ezeket láttad már?