Egy jó kis házi kovászos kenyérnél nincs jobb, de amikor nincs sok időnk, akkor tökéletes ez a szódás kenyér: az írótól olyan extra puha lesz, hogy tényleg napokig eláll! Ha akarjátok csak teljes kiőrlésű lisztből is csinálhatjátok, mert egyáltalán nem lehet elrontani! :P
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.