Hirdetés

9 őrült kajakombó, amit inkább kihagynánk

Zöld fűszeres sajttal töltött krumpli

Köretnek és önmagában is király!

Teljes kiőrlésű bagel

Bónuszként a híres-neves „bagel spice mix” receptjével.
Hirdetés

9 őrült kajakombó, amit inkább kihagynánk

Léteznek persze Magyarországon is bizonyos fura tradicionális kajapárosítások, mint a túrós csusza porcukorral, vagy a káposztás kocka cukorral, amik egyesek számára lehet, hogy furcsának tűnnek, másoknak viszont teljesen természetes és normális a tény, hogy ezek az ételek így teljesek. A listában viszont olyan nem mindennapi kaják párosultak, amikre talán 10/8 ember nemet mondana. Csekkoljátok őket, aztán írjátok meg kommentben,hogy ti találkoztatok-e hasonlóan fura kajakombóval, amit imádtatok!
Hirdetés

1. Ettetek már crosushit? Ennek a kajának a nevén biztos nem tárgyaltak napokat az okosok, szóval simán megfejti bárki, hogy ez bizony egy sushival töltött croissant. A két kaja textúráját mondjuk nehezen tudjuk elképzelni együtt, de persze simán lehet, hogy mi vagyunk maradiak.

2. Fánk spagettiből? Na álljon meg a menet!

3. Avo latte. Na, ez az a trendi agymenés, amit sosem fogunk megérteni. Se nem praktikus, se nem szexi. De biztos menő.

4. Szeretjük a pastrami szendvicset és a tavaszi tekercset is, szóval az is lehet, hogy a kettő kombinációját még meg is kóstolnánk!

5. Fánk mindennel. Vagy egy bagelnek álcázott fánk. Esetleg egy fánknak álcázott bagel. Mindennel a tetején: sóval, fokhagymával, szezámmaggal és mákkal.

6. Ez a pizza egész normálisnak tűnik, azt leszámítva, hogy az alapja egy hamburgerhús. Ezzel a tudattal, akármennyire is a pizzaburger nem hangzana rosszul, mégsem kívánjuk annyira.

7. Miért kell egy alapból nem édes dologból édességet kreálni?! Ráadásul savanyúságból? Mondjuk ismerünk embert, aki megissza a kovászos uborka levét, neki mondjuk tuti ez a cupcake is bejönne.

8. Ha esetleg extrán sütiimádók vagytok, akkor biztosan ezt a ketchup és mustár tortát is szívesen letesztelnétek!

9. OMG! Gyerekek, ez Nutella lasagne!!! Lasagne tészta, nutella és pillecukor. Ezt azért letesztelnénk! 😀

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások