Hirdetés

Házi gulyáskrém, ami mindent visz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Utódaink kénytelenek megbirkózni azzal, hogy mi sikeresek vagyunk, elértünk valamit” – a Cápák között befektetői elárulták, ki örökli a vagyonukat

A világ leggazdagabbjai közül egyre többen döntenek úgy, hogy a pénzüket nem a gyermekeik kapják, hanem inkább jótékonysági szervezetek. A Fókusz megkérdezte a Cápák között befektetőit, hogy ők mit szólnak ehhez a trendhez.

„Te a nemzet matektanára vagy” – Balogh Petya régi vágya teljesülhet a Rapidmatekkal

Bár az összes Cápa tett befektetési ajánlatot Zoltánnak, a vállalkozó végül Balogh Petyát választotta, aki 20 millió forintot kínált 20 százalék tulajdonrészért cserébe. Petya reméli, hogy Zolával együtt vissza tudják hozni azt a pillanatot, amikor Magyarország erős volt matematikából, és hogy Bolyai János neve mellett Gódor Zoltáné is beugrik majd az embereknek.

Így nyaralnak ők: Jákob Zoltán ébredéskor szereti nézni az óceánt, Cserháti Tamaráék horvátországi nyaralóra cserélték a hajót

Az ország egyik leggazdagabb embere 30 millió forintért nyaralt egy hétig a gyerekeivel a Maldív-szigeteken, de a Balatont sem hagyja ki. Ahogy Várkonyi András, a Barátok Közt Vili bácsija sem, aki egészen máshogy nyaral, mint a milliárdos Jákob Zoltán.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Új évad, új élet, új ellenség. A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető kizárólag az RTL+ felületén. Streameld reklámok nélkül, próbáld ki egy hónapig ingyen!

„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.

Így indul az Apatigris 3. évada

A sorozat legújabb, 3. évadában Szandra azonnal kihúzza a gyufát apjánál, hiszen miközben Péter és Glória épp arra készülnek, hogy kiköltözzenek a villából, a legfiatalabb lány pakolás helyett inkább a bulit választotta. Az Apatigris első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Nádai Anikó legkisebb fiát, Alexet is magával viszi a Házasodna a gazda forgatásaira, hogy belekóstoljon a vidéki életbe

Ugyan másban utazik Gergő, Péter, Zsolt vagy Misi gazda, mégis láthatatlan kapocs fűzi őket össze azzal, hogy mindannyian a Házasodna a gazdában próbálták megtalálni a szerelmet. Hogy sikerült-e nekik, azt elmondták a Fókusznak, az Agromash Expón, ahol Nádai Anikó is találkozott az egykori versenyzőkkel. 

Zámbó Jimmy élete végén lejtmenetbe került? – Soha nem látott felvételt mutatunk a Királyról

Delhusa Gjon szerint Zámbó Jimmy élete utolsó éveiben lejtmenetbe került, és az énekes ennek esett áldozatul. A Fókuszban egy eddig soha nem látott felvételt mutatunk A Királyról. Az is kiderül, hogy Jimmy néhány nappal a halála előtt meglátogatta Delhusát, és kért tőle valamit.

Ezeket láttad már?