Hozzávalók
- 1 db szerecsendió lereszelve
- 1 db fahéjrúd
- 2 tk egész szegfűszeg
- 2 db babérlevél
- 1 ek egész római kömény
- 1 ek egész kömény
- 3 ek egész koriandermag
- 7 db zöld kardamom magjai
- 2 tk Cayenne-bors
Hozzávalók
- 1 db szerecsendió lereszelve
- 1 db fahéjrúd
- 2 tk egész szegfűszeg
- 2 db babérlevél
- 1 ek egész római kömény
- 1 ek egész kömény
- 3 ek egész koriandermag
- 7 db zöld kardamom magjai
- 2 tk Cayenne-bors
A fűszereket egy száraz serpenyőben addig hevítjük alacsony lángon, amíg el nem kezdenek illatozni. Ezután egy kávédarálóban vagy mozsárban porrá zúzzuk. Kis dobozban vagy igazából bármiben bármeddig eláll száraz helyen.
Ha tetszett a tikka masala fűszerkeverék receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!