Hirdetés

5 különleges étterem, ha egy kis kínai kajával ünnepelnéd a holdújévet

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Micsoda csapás: légikatasztrófa Ökörapátiban!

Ha nincs Sanyi, akkor ki tudja, hogy mi történik... A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

„Ahhoz, hogy valaki megnyerje ezt a műsort, a legjobbnak kell lennie” – Farmosi Larisza segíti Balogh Leventét az elnöki asszisztens megtalálásában

Mi kell ahhoz, hogy valaki Balogh Levente oldalán dolgozhasson? Farmosi Larisza pénzügyi szakemberként segíti majd az üzletembert a döntésben. A forgatásokon különböző felkészültségű, sorsú és természetű jelentkezőkkel találkozott, az rtl.hu-nak adott interjújában nemcsak róluk mesélt, de arról is, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki elnyerje az elnöki asszisztens pozícióját.

„Hülyebiztos” papírlapátot fejlesztett a kutatónak született ősmaszek

Kovács Edit megelégelte, hogy műanyag lapátját folyamatosan tisztítania kellett, ezért megálmodta annak egyszer használatos változatát, amit a Cápáknak is bemutatott.

Nem volt nála hajgumi, ezért levágta a kislány haját – a rendőrség nyomozást indított az RTL riportjának hatására

Bár a rendőrségnél feljelentést eddig senki nem tett, az RTL riportjának hatására a rendőrség nyomozást indított. A kézilabdaedző több szülő szerint felháborító büntetéseket talált ki alsós gyerekeknek a pusztazámori iskolában.

Balogh Levente elárulta, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat Az álommelóra

Balogh Levente arra törekszik, hogy megbízható és szakmailag is felkészült elnöki asszisztenst válasszon magának. Tudj meg többet a kiválasztási folyamatról!

„Nagyon bölcs és mértéktartó döntést hoztatok” – Lakatos István a forgatás után már a következő lépésről beszélt a Tetőhűtés vállalkozóival

Miután Lakatos István – aki komoly energetikai portfólióval rendelkezik – befektetési ajánlatot tett a Tetőhűtés vállalkozóinak, a stúdión kívül szinte azonnal megkezdték az egyeztetést a jövőbeli tervekről.

Mintha egy meséből lépett volna ki: Anna több mint 10 éve növeszti ezüstszínű haját

133 centiméter hosszúra nőttek Juhász Anna tincsei, aki 13 éves kora óta növeszti a haját. A most 30 esztendős lány egy drasztikus hajvágás után döntött úgy, hogy többet nem enged ollót hajkoronája közelébe. Ekkor fedezte fel ébenfekete frizurájában az első ősz hajszálakat. A lányt azonban nem csak hosszú ezüstszínű hajzuhataga teszi különlegessé, párjával, Dáviddal saját tanyájukon gazdálkodnak Bekölcén.

Ezeket láttad már?