Hirdetés

Budapest egyik első thai éttermébe még ma is megéri betérni

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„A nyomok és a viselkedésed alapján te vagy a gyilkos” – egyöntetű döntés született a kerekasztalnál

A kerekasztal ceremónia kezdetén több gyanúsított neve is felmerült, azonban a szavazás során ezúttal nagy egyetértés volt a hírességek között. Egy játékos kivételével, mindenki ugyanazt a nevet írta fel a táblájára. 

Beindultak a játékosok az Éden Hotelben: Fanni szétrobbantotta az egyik párost, Zsófi pedig összeomlott

A mai játékban Arni és Zsófi felvállalták érzelmeiket a többiek előtt, Fanni pedig lehetőséget kapott, hogy randira menjen Lovival. A romantikus találka olyan jól sikerült, hogy Éminek ismét a szingliszobába kellett költöznie. Később, az este folyamán a játékosok anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak, ahol majdnem leleplezték Zsófi és Kendy titkos szövetségét, majd Szani és Tomi letámadták az új lányt.

A Király – Zámbó Jimmy testőre állítja, hogy nem baleset volt az énekes halála (11.28.)

A televízió egyik biztonsági őre különös hívást kap: Zámbó Jimmy keresi, és állást kínál neki. Szüksége van valakire, aki elkíséri a koncertjeire, és gondoskodik a biztonságáról. A biztonsági őr némi vívódás után vállalja, hogy Jimmy testőre lesz. Hamar kiderül, hogy a két férfi vérmérséklete és világnézete nem is különbözhetne jobban egymástól. Egyetlen közös vonásuk, hogy mindketten nagy Edda-rajongók. A legjobbkor jön, hogy Lagzi Lajcsi meghívja Jimmyt a tévéműsorába, amihez egy országos koncertturné-sorozat is kapcsolódik, a másik meghívott sztárvendég pedig nem más, mint Pataky Attila. A két énekes kapcsolata azonban nem alakul éppen konfliktusmentesen.  

Istenes Bence nem hiszi, hogy beszélni fog Rácz Jenővel

Istenes Bence úgy érzi, szoros meccset vívott Rácz Jenővel a Sztárboxban, de szerinte egyértelműen az ő javára billent a mérleg, és a csapata is igazságtalannak érezte a pontozók döntését. A műsorvezető csak az edzői miatt szomorú, szerinte ők nem ezt érdemelték volna, ezzel együtt nem bánja, hogy számára véget ért ez a verseny. Nem volt baja azzal sem, hogy Rácz Jenővel olykor szabálytalanul összegabalyodtak a ringben, a séf állítólagos káromkodását viszont zokon vette meccs közben. Ennek ellenére úgy véli, kettőjük párharcában benne van akár egy trilógia lehetősége is.

Rácz Jenő: Mindjárt elkezdek sírni

Rácz Jenő élete egyik legnehezebb időszakát élte át az elmúlt héten: előbb Kabát Péter megrázó KO-ját kellett feldolgoznia, miközben egyre nagyobb nyomást helyezett rá a kommentháború Istenes Bencével, amiről eleinte azt hitte, hogy csak vicc és médiafogás. Korábban kifejezetten büszke volt arra, hogy ismeri a műsorvezetőt, később azonban éppen az ő beszólása adott célt a felkészülésének. Akkor már úgy érezte, Kabátot is azért kell legyőznie, hogy szembekerülhessen Istenessel. A séf elmondta azt is, szerinte mi hangzott el a ringben két ütés között, és ki kezdte valójában az üzengetést. 

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Kovács Kokó István elárulta, hogyan jött ki Rácz Jenő győztesnek a pontozóbíróknál

Rácz Jenő ugyan egyhangú pontozással nyert Istenes Bence ellen a Sztárboxban, de Kovács Kokó István szerint ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna nagyon szoros a küzdelem. Azt is elárulta, hogyan jöhetett ki Rácz Jenő győztesnek a bíróknál. 

„Már az első éjszaka tudtam segíteni a feleségemnek” – csak a Fókusznak mesélt a szülővé válásról a Puskás-Dallos házaspár

A Puskás-Dallos család legifjabb tagjával, Ábel babával érkezett Bogi műsorvezető férjéhez a Lego Masters stúdiójába. Ez volt az első komolyabb kiruccanása Ábellel. Születéséről és a szülővé válásukról meséltek a Fókusznak. 

Ezeket láttad már?