Mi legyen az ebéd advent második hétvégéjén? – Hallatlanul jó halas kaják
Nemcsak azért érdemes halat fogyasztani, mert finom, hanem azért is, mert ebből lehet kinyerni olyan esszenciális zsírsavakat, amikre az emberi szervezetnek szüksége van.
Tonhaltatár
Leves helyett ezúttal egy mutatós előételt hoztunk, aminek a receptjét bármikor bevethetitek, ha valami extrább kajával szeretnétek meglepni a vendégeket. Nem bonyolult az elkészítése, mégis igazán ünnepi fogás.
Harcsabrassói
Ha a klasszikus brassói készítését már elsajátítottátok, akkor jöhet a halas verzió! Ezúttal harcsából és borsó nélkül csináltuk, de természetesen készíthetitek vele is. Vitatkozni nem érdemes azon, hogy ki szerint milyen az eredeti, szerintünk akkor a legfinomabb, ha nem nekünk kell készíteni. 😉
Tonhalas jutalomfalat
Ezúttal nem nektek készültünk finomsággal, hanem a házi kedvenceknek. A tonhalas jutifali nagyon könnyen elkészíthető, sokáig eláll, és a cicád is imádni fog érte.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!