Mi legyen az ebéd a hétvégén? – Itt a tavasz!
Nem is tudjuk, melyik tavaszi alapanyag a kedvencünk, de azt megsúgjuk, hogy az eper és a spárga szezonját nagyon várjuk már. Azonban ne siessünk előre, most a répa, a retek és a borsó kerül előtérbe… azaz terítékre!
Tavaszi karaj
Lajos a tavaszt egy családi recepttel szokta köszönteni. A karajt egy zöldségekkel teli raguval készíti, ami igazán laktató és ízletes ebéd lesz bármelyik nap.
Tavaszi zöldségcurry naan kenyérrel
Gondoltunk a böjtölőkre is, nekik is jut egy fullos zöldséges ragu a hétvégére. Ádám curryt készített a zöldségekből, ami garantáltan feltölti a vitaminkészleteiteket. A naan kenyér ugyan nem kötelező mellé, de erősen ajánlott! 😉
Diós répamuffin
Ebből a mennyi muffinból nyugodtan készítsetek dupla adagot, hiszen nemcsak ebéd utáni desszertként tökéletes, hanem hétfőn reggeliként is magatokkal vihetitek munkába. A reszelt répától és az almaszósztól szuper szaftos lesz a tésztája.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!