Hirdetés

Ínycsiklandónak tűnnek, de inkább ne együk meg!

Egyszerű hagymaleves

Csak pár hozzávaló

Hópehely golyó

Finom falatok (nem csak) kicsiknek
Hirdetés

Ínycsiklandónak tűnnek, de inkább ne együk meg!

Hirdetés
Az éhség nagy úr - tartja a közmondás, de azért vannak dolgok, amikre érdemes odafigyelni, amikor korog a gyomrunk, bármerre is járunk a nagyvilágban. Összegyűjtöttünk nektek 10 olyan vicces dolgot, melyektől könnyen összefut a nyál a szánkban, de jobb, ha távol tartjuk magunkat tőlük
Hirdetés
  1. Ha egy jó tésztára vágynánk vacsorára, legyünk óvatosak ezzel a tagliatellének tűnő gumiszalaggal! Kicsit rágós lehet.
pasta
  1. Nyilván nem egy festékboltba megyünk sushit enni, de amikor már kopog a szemünk az éhségtől, bármit képesek lehetünk kajának nézni.
sushi

     3. Ha nem igazán akar sikerülni „rare” steakünk, akkor érdemes elgondolkodni, hogy nem kristályt vettünk-e helyette véletlenül.

kristály
  1. Sok málnát ettem már életemben. Remélem, ilyen nem volt köztük.
málna

      5.Imádjuk a bolognait, és új dolgokat is szeretünk kipróbálni. Na de azért nem mindegy, hogy a spagetti lóg a szánkból vagy egy húsnak tűnő fonal.

fonal
  1. Szerencsére a Normafánál nincsenek ilyen fincsi, érett banánnak tűnő csúszómászók.
kígyó
  1. Ma már akár egy szelet kenyérrel is mosogathatunk. Van benne realitás. Lassan tényleg csak műanyagból fognak állni a kenyerek a tömegtermelés miatt.
szivacs
  1. Kíváncsi lennék, hogy hány ember kóstolta már meg ezt a vicces, mosolygós szőlőcukornak álcázott kéztörlőt.
törölköző
  1. Gyros-t valaki? Csípős mehet bele? És rozsda?
gyros
  1. Csak lassan a testtel, ha Fuerteventura szigetén jártok! A fogorvos lehet, hogy többe fog kerülni, mint a nyaralás, ha bedőltök ezeknek a popcorn formájú kavicsoknak.

Forrás: boredpanda.com

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?