Hirdetés

Nem tudom, mit főzzek – Sajttal töltött baconös tócsni és fűszeres karfiolsteak

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Virág Timóteus: Homok a szélben (Korál)

Virág Timóteus a The Voice ötödik meghallgatásán a Korál Homok a szélben című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

Sárközi Ákos ígéretet tett a kiesőnek: „Segítek, hogy szakács váljon belőled”

„Köszönök mindent” – suttogta a séf fülébe a kieső versenyző, amikor megölelték egymást. A döntős óriási ölelésekkel és még nagyobb lehetőségekkel távozott A Konyhafőnök stúdiójából. 

Tamási Laura: Fly me to the moon (Frank Sinatra)

Tamási Laura a The Voice ötödik meghallgatásán Frank Sinatra Fly me to the moon című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

„Belecsempésztem a kajájába a csirkecombot” – Kurta Zsuzsa megváltoztatta unokahúga étrendjét

A Konyhafőnök Fináléja előtti nagy napon Kurta Zsuzsát unokahúga, Orsika segíti a konyhában. Bár eddig nem sokszor főztek együtt, Zsuzsa úgy érzi, hogy a megfelelő személyt választotta a feladatra. A stratégiájukról és közös élményeikről meséltek az rtl.hu-nak, és Orsika azt is elárulta, hogy Zsuzsának melyik főztje elengedhetetlen a családi összejöveteleken.

Rácz Jenőnek búcsút kellett vennie kedvenc versenyzőjétől

„Neked nem szabad abbahagyni a főzést” – mondta Rácz Jenő, amikor elköszönt A Konyhafőnök legújabb kiesőjétől. A legjobb férfi versenyző boldog mosollyal az arcán és rengeteg hálával a szívében hagyta maga mögött mentorát és a konyhát.

„Nem érdekel, nem adom” – Flóra és Zsuzsi vitába szálltak a segítőkért

A Konyhafőnök Fináléjára ismerős arcok tértek vissza a konyhába, hogy Kettel-Fülöp Flórának és Kurta Zsuzsának segítsenek a mindent eldöntő főzésben. Bár a legtöbb vendéget régi barátként üdvözölték, egyikük kapcsán mégis heves vita alakult ki a finalisták között, és a saját igazából egyik fél sem akart engedni. 

Fülöp Denisa: Four moods (Azahriah)

Fülöp Denisa a The Voice ötödik meghallgatásán Azahriah Four moods című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?