Nem tudom, mit főzzek – Fitt csirkés székelykáposzta és Mengyi-féle pad thai
Az egyik nap legyen fitt, a másik pedig kicsit hizlaló kaja! 😀
Fitt csirkés székelykáposzta
Szinte bármit meg lehet oldani fittebb formában, azaz kevesebb zsírral vagy szénhidráttal. Csak tőlünk függ, egy adott receptben melyikből veszünk visszább. A székelykáposzta is nagyon sok verzióban létezik, pl. rizzsel, rizs nélkül, valamilyen rizshelyettesítővel, ezzel-azzal-amazzal. Ez a fitt verzió szénhidrát nélküli, csirkés, és a tejfölt is joghurtra cseréltük benne.
Mengyi-féle pad thai
Népszerűségének köszönhetően a pad thait nagyon sokféleképpen szokták elkészíteni és megannyi adaptációt találhatunk a világ különböző tájain. Egyes források szerint az eredeti pad thai Vietnámból ered, de akadnak olyan történelmi bejegyzések is, ahol eredetét a Kínából származó rizstésztának és a thai fűszereknek tulajdonítják. Most viszont Mengyi hozta el nektek az ő kedvenc receptjét.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!