Hirdetés

Ezt az 5 dolgot próbáld ki a hétvégén

Rakott lencsés édesburgonya

Egyetek hozzá egy jó nagy adag salit, és kész a tökéletes vacsi!

Csicseriomlett és gluténmentes lepénykenyér

Kifejezett előnye, hogy a massza akár egy hétig is elvan a hűtőben.
Hirdetés

Ezt az 5 dolgot próbáld ki a hétvégén

Dübörög a nyár és te még mindig alig mozdultál ki otthonról? Akkor pörgesd végig a listánkat és nézd meg milyen jó programokat ajánlunk neked a hétvégére! Nem éri meg otthon maradni! :)
Hirdetés

Dunamenti Halfesztivál – Mohács

Nem nehéz kitalálni, hogy ezen a fesztiválon a halételeké lesz a főszerep. Legfőképpen ezeknek a kajáknak a sokszínűségén lesz a hangsúly, amiket autentikus főzőmesterek fognak bemutatni. Ha nem ettetek még dunai módszerrel készült halat vagy éppen hatalmas halászlé-fanok vagytok, akkor ezen a hétvégén kétségkívül  Mohácson a helyetek!

További részletek itt.

III. Alföldi Street Food Fesztivál – Ceglédfürdő

Július 20-22-ig egy nem akármilyen fesztiválon pöröghettek Ceglédfürdőn. A népszerű zenei fellépőkön kívül a szervezők különleges street food kajákat vonultatnak fel. Ha 3 napos bérletet vesztek (6000 Ft), akkor a strandfürdőbe is bármikor beléphettek ezalatt az idő alatt. Ha szeretnétek a nyáron strandolni (ki ne szeretne strandolni? :D), jókat enni és mindezt jó zene mellett élvezni, akkor nézzetek el az Alföldi Street Food Fesztiválra.

A Facebook-eseményt itt találjátok.

Kávé, kávé, kávé

Többnyire mindenkinek, aki szereti a kávét, jó kikapcsolódást jelent hétvégén elmenni egyet kávézni. Ha véletlenül nem tudnátok merre induljatok, akkor csekkoljátok a cikkünket, amiben összeszedtük a kedvenc helyeinket Budapesten. A pontos helyekért katt ide.

Breakfast club vol.2 – Budapest

Az Impostorban már volt egy reggeli brunch-os esemény, ami olyan jól sikerült, hogy meg is szervezték belőle a folytatást. Most szombaton 9-től 13 óráig várnak titeket frankó kajákkal a Szabadság téren található Impostorban, ahol a The Café Club biztosítja az ébresztő kávékat. Reggeli-imádóknak kötelező a részvétel, csekkoljátok a további infókat itt.

Ramen shop – Ízek a múltból

Idén nyáron feltétlenül érdemes benti programokat is tervezni, ugyanis amilyen szeszélyes az időjárás újabban, a verőfényes napsütésből is simán kerekedhet hatalmas zivatar. Nekünk van is egy jó ötletünk, gasztro film kategóriában, ami nem más, mint a Ramen shop. Ha szeretitek a rament, akkor pláne érdemes csekkolni! 😉 További részletek itt

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások