Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hozzávalók

2
+

A leveshez

2 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
400 g Bonduelle fagyasztott zöldség mix
300 ml víz
só, bors
1 csokor friss koriander
½ lime leve

A rántott avokádóhoz

2 db érett avokádó
só, bors
1 db tojás
3 - 4 ek liszt
3 - 4 ek zsemlemorzsa
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Zöldségkrémleves rántott avokádóval

Ez a zöldségkrémleves cirka 15 perc alatt összedobható, őrülten finom, ráadásul nem is valami megszokott, uncsi levesbetét van benne, hanem rántott avokádóóóó!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
+

A leveshez

2 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
400 g Bonduelle fagyasztott zöldség mix
300 ml víz
só, bors
1 csokor friss koriander
½ lime leve

A rántott avokádóhoz

2 db érett avokádó
só, bors
1 db tojás
3 - 4 ek liszt
3 - 4 ek zsemlemorzsa
Bevásárlólistához adom

A leveshez az olívaolajon lepirítjuk az apróra vágott fokhagymát, rászórjuk a zöldség mixet, és felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, borssal, korianderrel, a lime levével, és 5 percig főzzük. Botmixerrel krémesítjük a levest, és melegen tartjuk, míg a rántott avokádót elkészítjük. Az avokádót cikkekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, klasszikus módon bepanírozzuk (liszt-tojás-zsemlemorzsa), és 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások