Hirdetés

Karanténmenü éhes férfiaknak

Szójás-mézes tarja szezámos csípős pak choi-jal

Ha nem vagytok a pikáns ételek hívei, a csípőset nyugodtan hagyjátok ki, bár jól áll neki.

Sárgadinnyesalsa

Nagyon könnyen összedobhatjátok!
Hirdetés

Karanténmenü éhes férfiaknak

Bár szép számmal akadnak olyan férfiak, akik bármit bármikor elkészítenek, és nagyon szívesen is főznek, legalább ennyien vannak azok, akik inkább a rendelésben hisznek. (Ugyanez igaz természetesen a gyengébbik nem képviselőire is.) Naponta többször igénybe venni ezt a lehetőséget azonban nem túl pénztárcabarát, így most olyan napi menüvel jelentkezünk, amiket bárki könnyedén el tud készíteni és állati laktatóak!
Hirdetés

Tojásrántottával töltött bundáskenyér

Nincs az a konyhai antitalentum, aki ne tudna összehozni egy bundáskenyeret és/vagy egy rántottát. Nos, mi szépen összeraktuk ezt a kettőt, hogy egy brutálisan laktató reggeli legyen a végeredmény. A rántottát pedig a hűtő/kamra tartalmának megfelelően turbózhatja mindenki szíve vágya szerint. 

Jani karanténburgere

Ha valaki egyből megrémülne, hogy ez meghaladja a konyhai tudását, biztosítunk benneteket, hogy semmi ilyesmiről nem lesz szó, sőt Jánosunk még videóban is segítségére van a kezdő kuktáknak. Nem is tudjuk, hol kezdjük ennek a rendhagyó burgernek a dicsőítését, de talán a 3 legfontosabb tulajdonsága, hogy a) nincs ember, aki ne lakna jól vele b) pofátlanul egyszerű c) beleshettek Jani konyhájába. Hovatovább, ha a megmaradt hagymás-babos történetre másnap ráüttök 2-3 tojást, már meg is van oldva a reggelikérdés is! 

Magyar Mac and cheese – itt a nok’ and cheese

Mindenki nyugodjon meg, nem várjuk el senkitől a nokedliszaggatást, mivel a legtöbb boltban készen is lehet kapni, amit tényleg csak sós vízbe kell hajítani, és csókolom. De persze eltántorítani se szeretnénk senkit, aki esetleg fellelkesült volna a korábbi sikerélményektől, szóval ezt rátok bízzuk. Ha megvan a nokedli, onnantól kezdve röhejesen egyszerű az egész, mehet be a sütőbe, és nagy valószínűséggel még másnap is élvezhetitek a végeredményt! 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások