Hirdetés

Karanténmenü éhes férfiaknak

Grillkebab

Isteni grillezettcukkini-salátával!

Vargányás gnocchi

Imádjuk a vargányát!
Hirdetés

Karanténmenü éhes férfiaknak

Bár szép számmal akadnak olyan férfiak, akik bármit bármikor elkészítenek, és nagyon szívesen is főznek, legalább ennyien vannak azok, akik inkább a rendelésben hisznek. (Ugyanez igaz természetesen a gyengébbik nem képviselőire is.) Naponta többször igénybe venni ezt a lehetőséget azonban nem túl pénztárcabarát, így most olyan napi menüvel jelentkezünk, amiket bárki könnyedén el tud készíteni és állati laktatóak!
Hirdetés

Tojásrántottával töltött bundáskenyér

Nincs az a konyhai antitalentum, aki ne tudna összehozni egy bundáskenyeret és/vagy egy rántottát. Nos, mi szépen összeraktuk ezt a kettőt, hogy egy brutálisan laktató reggeli legyen a végeredmény. A rántottát pedig a hűtő/kamra tartalmának megfelelően turbózhatja mindenki szíve vágya szerint. 

Jani karanténburgere

Ha valaki egyből megrémülne, hogy ez meghaladja a konyhai tudását, biztosítunk benneteket, hogy semmi ilyesmiről nem lesz szó, sőt Jánosunk még videóban is segítségére van a kezdő kuktáknak. Nem is tudjuk, hol kezdjük ennek a rendhagyó burgernek a dicsőítését, de talán a 3 legfontosabb tulajdonsága, hogy a) nincs ember, aki ne lakna jól vele b) pofátlanul egyszerű c) beleshettek Jani konyhájába. Hovatovább, ha a megmaradt hagymás-babos történetre másnap ráüttök 2-3 tojást, már meg is van oldva a reggelikérdés is! 

Magyar Mac and cheese – itt a nok’ and cheese

Mindenki nyugodjon meg, nem várjuk el senkitől a nokedliszaggatást, mivel a legtöbb boltban készen is lehet kapni, amit tényleg csak sós vízbe kell hajítani, és csókolom. De persze eltántorítani se szeretnénk senkit, aki esetleg fellelkesült volna a korábbi sikerélményektől, szóval ezt rátok bízzuk. Ha megvan a nokedli, onnantól kezdve röhejesen egyszerű az egész, mehet be a sütőbe, és nagy valószínűséggel még másnap is élvezhetitek a végeredményt! 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások