A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- olaj sütéshez
A panírhoz
- 4 ek liszt
- 400 ml víz
- 60 g natúr kukoricapehely
- 200 g kukoricaliszt
- 2 mk só
- 1 mk cayenne bors
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 1 mk bors
A tekercshez
- jégsaláta
- paradicsom
- nagy tortilla
- majonéz
A legkirályabb gyorséttermi csirketekercs házilag
A brutális fogások támogatója az
A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- olaj sütéshez
A panírhoz
- 4 ek liszt
- 400 ml víz
- 60 g natúr kukoricapehely
- 200 g kukoricaliszt
- 2 mk só
- 1 mk cayenne bors
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 1 mk bors
A tekercshez
- jégsaláta
- paradicsom
- nagy tortilla
- majonéz
A tempurához a vizet és a lisztet kikeverjük. A kukoricalisztet fűszerezzük: sóval, borssal, cayenne borrsal és fokhagymaporral, majd hozzákeverjük a kicsit áttört kukoricapelyhet. Majd jöhet a panírozás: először belemártjuk a tempurába végül pedig a kukoricapelyhes lisztbe. Forró olajban aranybarnára sütjük őket és összeszereljük a tekercset; a tortillalapra mehet egy adag jégsaláta, rá pár szelet paradicsom, kevés majonéz, végül a frissen sült csirkefalatok és kész is vagyunk.