Hozzávalók
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma (nagyobb)
- 2 db csemegeuborka
- 200 g majonéz
- 3 ek tejföl
- 100 ml víz
- 2 ek ketchup
- 1 ek citromlé
- 2 csipet pirospaprika
Hozzávalók
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma (nagyobb)
- 2 db csemegeuborka
- 200 g majonéz
- 3 ek tejföl
- 100 ml víz
- 2 ek ketchup
- 1 ek citromlé
- 2 csipet pirospaprika
A vöröshagymát és a fokhagymát lereszejük és egy tálba tesszük. Az uborkát nagyon apróra vágjuk, és ezt is hozzáadjuk a hagymákhoz. Ezután az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. Ha darabosnak érezzük, egy aprítógépben kicsit zúzzuk le. Salikhoz, húsokhoz tökéletes.
Ha tetszett a Házi ezersziget öntet receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!