Hirdetés

OMG: Házi mogyorókrémrecept!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Manuel zavarba jött attól, ahogy Miklósa Erika neki énekelt

Miután a coachok elbúcsúztak az olasz sztártól, Dell' Amico Romeo Albericótól, Miklósa Erikát annyira elragadta az itáliai életérzés, hogy mikrofont ragadott, a színpadra lépett és elénekelt egy klasszikust, bízva abban, hogy a szőrösszívű Manuel is megenyhül.

Virág Timóteus: Homok a szélben (Korál)

Virág Timóteus a The Voice ötödik meghallgatásán a Korál Homok a szélben című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Istenes Bence Manuellel duettezett a The Voice-ban

„Mindenki maradjon a kaptafánál!” – mondta Miklósa Erika, miután Istenes Bence megviccelte a gyanútlan coachokat. A The Voice műsorvezetője egy Manuel-Valmar dallal állt a színpadra, majd miután Curtis gombot nyomott a hangjára, Bence az összes coachot megfordította. Curtis szerint Bence simán meg tudna nyerni egy tehetségkutatót, ahol nincsenek más versenyzők. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Manuel egy szemétválogató telephelyen dolgozott, amikor megírta első slágerét

Amikor Manuel egy szemétszortírozó telepen dolgozott, egy kartonpapírra írta le a Messziről jöttem szövegét, amit a mai napig otthon őrizget. Az énekesből sokat kivett a munka és azt is tudta, hogy nincs a helyén, mégis idő kellett hozzá, hogy jelentkezzen az X-Faktorba. A videóból kiderül, végül miből merített erőt, hogy elinduljon a tehetségkutatóban.

Szappanos Kata: Wicked Game (Chris Isaak)

Szappanos Kata a The Voice ötödik meghallgatásán Chris Isaak Wicked Game című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

„Besz*rtam a Jenőtől” – Rácz Jenő úgy bepöccent a Finálé kóstolásán, hogy még Balogh Levente szava is elakadt

A finálés értékelésen Rácz Jenő egy ideig csendben hallgatta zsűritársai értékelését, egy ponton túl viszont nem bírta tovább magában tartani a gondolatait. Nem tűrte, hogy Sárközi Ákos a szavába vágjon, és olyan vehemensen állt ki a versenyzője mellett, hogy még Balogh Levente is megrettent tőle.

Sárközi Ákos a feleségéről: Nekem ő az álomnő, vigyáznom kell rá

Sárközi Ákost A Konyhafőnök egyik zsűritagjaként sokan ismerik, de ezúttal nem gasztronómiai szempontból voltunk rá kíváncsiak. Mi a legnagyobb félelme? Milyen apának tartja magát, és mi legidegesítőbb szokása? 10 kérdéses interjúnkban többek között ezekre kerestük a választ.

„Nagyon rossz, hogyha hall az ember” – Miklósa Erika elárulta, mivel kell megküzdenie nap mint nap a képessége miatt

Miklósa Erikának abszolút hallása van, amivel próbál nem foglalkozni, mert kifejezetten zavarja. Persze az évek alatt már rájött, hogy mivel tud védekezni ellene. Coachtársainak nemcsak erről mesélt, hanem „Eri Anyu Akadémiáját” is beindította. Vajon mi lehet a titka, hogy mindig eltalálja a kezdőhangot, amikor egy száztagú zenekar kíséri? A videóból ez is kiderül.

Ezeket láttad már?