Hirdetés

Almás cideres sertés stew

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ez volt az egyik legszexibb jelenet a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetéből

Schumacher Vanda kifogyott a bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel fehérnemű kollekciót. Vanda aztán divatbemutatón is tartott, ahol megvillantotta szexi idomait.

Lengyel Tamás Brian karakterén keresztül beszél a hatalommal való visszaélésről

A színész az öntörvényű és szélsőséges szereplő tettein keresztül szeretné megmutatni azokat a rendkívüli élethelyzeteket, amiket normális esetben egy ember nem engedhet meg magának. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha” – Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

A séf szerette volna kiemelni, hogy a kék csapatnak nem sikerült eltalálnia a szárított zöldségek állagát, azonban a kétértelmű megfogalmazása miatt a versenyzők alig bírták visszafojtani nevetésüket. Hogy mit mondott Jenő, amit ennyire félreértelmeztek, kiderül a videóból!

„A rúgások és ütések valósak” – kaszkadőr készítette fel A Nagy Fehér Főnök színészeit

A sorozat negyedik epizódja igazi tömegverekedésbe torkollik. A forgatáson Farkas Franciska és Pataki Ferenc meséltek a kulisszatitkokról, és azt is elárulták, miben rejlik egy hiteles akciójelenet titka.

Rejtélyes halállal végződött, soha nem látott botrányok övezték – A Királyban is megelevenedik az 1988-as InterPop Fesztivál

Zámbó Jimmyt és a Pa-dö-dőt is azon az InterPop Fesztiválon ismerte meg az ország, amelyikről A Király című sorozat legutóbbi része szólt. A dalversenyt a hazai popvilág legsötétebbjeként emlegetik, Hevesi Tamás annyira megsértődött, hogy meg sem állt Ausztráliáig. Megmutatjuk, hogyan idézték meg a Zámbó Jimmy sorozatban a rejtélyes halállal végződött fesztivált, és az ott feltűnt ma is aktív hírességeket.

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

Gergő saját birtokán, Szlovákiában látta vendégül a dzsungelben szerzett barátait, ahol Nini egy eltévedt puszit kapott a nagymamától

Kolbászt töltenek, lovagolnak vagy éppen quadra pattannak – a Celeb vagyok, ments ki innen! kemény magja a műsor után is minden adandó lehetőséget kihasznál, hogy együtt töltsék szabadidejüket. Fecónál már szinte mindenki megfordult, Gergő pedig szlovákiai birtokán látta vendégül társait. A sztárok sok mindenre ráébredtek a dzsungelben, Vanda például azóta több időt tölt a családjával, és Curtis is jobban odafigyel arra, hogy többet legyen a párjával és a fiával.  

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Ezeket láttad már?