Hirdetés

Már előrendelhető a hivatalos Jóbarátok-szakácskönyv

Hirdetés

Már előrendelhető a hivatalos Jóbarátok-szakácskönyv

Hirdetés
Eddig csak nem hivatalos Jóbarátok-szakácskönyvvel élhették ki a sorozatrajongók a főzési tudományukat, jó hír, hogy ez most megváltozik! Szeptemberben megjelenik ugyanis a hivatalos Jóbarátok-szakácskönyv – már elő is rendelhető az Amazonon, az ára 27 dollár lesz. Mondjuk, hogy mitől hivatalosak ezek a receptek, azt nem tudom, hiszen senki nem főzte meg őket valójában, na de egy ilyen kis semmiségen nem érdemes fennakadni.
Hirdetés

A Jóbarátok sorozat egyik fő motívuma volt az evés – tekintve, hogy az egyik főszereplő, Monica séf, Joey pedig gyakorlatilag állandóan eszik. (Igen, a könyv természetesen tartalmazza a Joey’s special pizza receptjét is.) Minden rajongó emlékszik Ross ikonikus szendvicsére, amibe Monica hálaadásnapi pulykája került, és ami azért volt olyan szaftos, mert a közepébe Monica még egy zsírral átitatott, extra kenyérszelet is helyezett. Kár, hogy végül a kukában landolt. És ugyanígy abszolút százszor újranézős rész, amikor Rachel végre rászánja magát a főzésre, és elkészíti a banános-húsos trifle-t, ami csak Joey-nak ízlik. 

Ross szendvicse

Nem kell tovább agyalni a recepteken, hiszen minden megtalálható lesz majd a most megjelenő Friends: The Official Cookbook című könyvben. A könyv több mint 70 receptet tartalmaz, melyek mindegyike szerepel a sorozatban. És ami a legjobb: össze is vannak párosítva. Főzés után tehát nem lesz más dolgod, mint leülni a tévé elé, és berakni az aktuális recepthez tartozó részt!

26 éve kezdődött

A szakácskönyv időzítése nem véletlen, egyrészt éppen a könyv megjelenésének napján, szeptember 22-én lesz 26 éve, hogy a Jóbarátok első része adásba került. Emellett szintén idén esedékes a nagy visszatérés, a szereplők új részt forgatnak ugyanis. A forgatást végül a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, de a tervek szerint még az idén sor kerül rá.

Az új részt még áprilisban forgatták volna az egykori sorozat díszletei között, a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. Egyelőre nincs új dátum a forgatást illetően, annyit tudni, hogy az újonnan induló HBO Max nagyon sokat fizetett a jogokért, így valószínűleg sürgeti majd az ügyet. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások