Nem tudom, mit főzzek – Paradicsomleves betűtésztával és nápolyi ragu
Meg is van a hétvégi menü, egy hibátlan leves és főétel!
Paradicsomleves betűtésztával
Igaz, bele is lehetne főzni a betűtésztát a levesbe, hogy a paradicsomos lével szívja meg magát, de akkor sokkal nehezebb szókirakózni. 😀 Így Zsolti külön főzte ki hozzá, hogy Timi, a fotósunk is kiélhesse a kreativitását és a gyerekes énjét, miközben lencsevégre kapja ezt az ételt.
Nápolyi ragu
Kétségkívül a nápolyi „ragu napoletano” (a bolognai mellett), amely megérdemli „A RAGU” jelzőt. Az elkészítésének a titka, hogy hosszú időn keresztül, lassan kell főzni, ettől kapunk olyan koncentrált ízt, hogy evés közben az ájulás kockázata is fennáll. 😀
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!